2777
2789
عنوان

وضع مالیم خوب شده ولی هنوز به یاد بچگی گریه می‌کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 57 پست
خب میگفتی زیرش لباس ندارم نمیتونم مانتومو در بیارم منم موقعیت تورو داشتم

عقلم نرسید بگم لباس ندارم

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیز دلم .خوب درکت میکنم.منم طعم این روزارو متاسفانه چشیدم و امیدوارم دیگه هرگز براهیچکس پیش نیاد.منم فاصله ی خونه تا محل کارم رو بیاد روزایی که تو خوابگاه بودم گریه میکردم.امایبار نشستم باخودم گفتم نه اینجوری نمیشه باید یکاری کنم دارم داغون میشم،یجایی خونده بودم که هرچی که ازارت میده رو بنویس که بعدش دیگه آزارت نده!

باورکن همینکارو کردم.روزی که داشتم مینوشتم زار زار گریه میکردم.امافقط همون روز بود!.بعدش خیییلی سبک شدم.باور میکنی پیش میاد که بخودم میام و میبینم ماهاست به اون روزها فکر نکردم؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

@maryamhana‍ 

واقعا راست میگفتین زخم های کودکی حتی در بزرگسالان موفقم میمونه

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

خداروشکر ک وضع مالیتون خوب شده منم تو فقر بودم خیلی سخت بود ولی متاسفانه ۳۶سالمه و مجردم و بیکارم هن ...

انشالله آنقدر ثروتمند بشی بیای اینجا تاپیکشو بزنی یه همسر ثروتمند نصیبت بشه 

اخی عزیزم🥲 چی بگم که حالت خوب بشه زیاد بهش فکر نکن میدونی از زاویه ی دید دیگه ببین مهربون بودنشون ب ...

ایشالا زود بگذره و زندگیتون باز رونق بگیره عزیزم

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

عزیزدلم خداروشکر که اون روزها گذشت 

فقط جنبه منفی را نبین گذشتت پر از درسه که الان میتونی بهتر سالم‌تر و مثبت تر زندگی کنی و بیشتر قدردان باشی 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

منم همسایمون. تولدش بچشون بود دیواربغلی بعد. نیم ساعت زودتر آماده شدم رفتم. مامانش بهم گفت. الان زود ...

😭😭😭

ایشالا زود بگذره و زندگیتون باز رونق بگیره عزیزم

ممنون همچنین برای شما 

ولی جدی میگم دید تو عوض کن بگو معونمون ادم خوبی بوده میتونست بدجنس باشه و مسخرتون کنه به این نگاه کن ک دوستت داشته شاید کمتر اذیت بشی

عزیز دلم .خوب درکت میکنم.منم طعم این روزارو متاسفانه چشیدم و امیدوارم دیگه هرگز براهیچکس پیش نیاد.من ...

چه عالی خدا رو شکر که افکار مزاحم رهات کردن برات خوشحالم عزیزم

@maryamhana‍ واقعا راست میگفتین زخم های کودکی حتی در بزرگسالان موفقم میمونه

حتی اگه میلیاردر بشی خاطرات کودکی محقرت محاله رهات کنه. فقط باهاش کنار میای ... همین

@maryamhana‍ واقعا راست میگفتین زخم های کودکی حتی در بزرگسالان موفقم میمونه

من بارها و بارها مشابه این خاطره رو شنیدم و قلبم شکسته

استارتر عزیز خیلی خوشحالم که الان موفق هستید💚

من بارها و بارها مشابه این خاطره رو شنیدم و قلبم شکستهاستارتر عزیز خیلی خوشحالم که الان موفق هستید💚

ممنونم عزیزم