2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم که

221 بازدید | 16 پست

من نامزدم ایران نیست بعد برام همیشه پول واریز می‌کنه که صرافی می‌زنه به حسابم حالا الان باهم قهر هستیم بعد برام پیامک واریزی اومده از طرفی شماره کارتمو بابام به مشتری هاش داده که پول حساباشو بریزن به حساب من حالا اونا هم به چند نفر داده مشخص نیست حالا من با نامزدم قهرم نمیتونم ازش بپرسم اونه یانه چجوری بفهمم اسم داره ولی می‌خوام یه نشونه باشه که از صرافی ریخته شده  همراه بانک دارم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب ازش بپرس بهونه خوبیه برا اشتی

نه خب اگر اون باشه از قصد ریخته که دقیقا پیام بدم بهش من به هیچ وجه نمی‌خوام پیام بدم خودش باید پیام بده آشتی کنه برای همون چون خیلی مغرورع میگم اگه اون ریخته باشه برای منت کشی و از قصد ریخته

نه خب اگر اون باشه از قصد ریخته که دقیقا پیام بدم بهش من به هیچ وجه نمی‌خوام پیام بدم خودش باید پیام ...

خب پیام قبلیات رو ببین فرقی داره با این پیام؟حتما یچیزی هست دیگه

بعدم مبلغ مشخصی نبوده هرماه؟برای دوستای باباتون یا نامزدتون؟

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

خب پیام قبلیات رو ببین فرقی داره با این پیام؟حتما یچیزی هست دیگهبعدم مبلغ مشخصی نبوده هرماه؟برای دوس ...

نه مشکل اینه مبلغ مشخص نیست نامزدم که هربارتغییر می‌کنه بابامم که تیکه تیکه براش میزنن یهو پول گنده یهو ته پولشو برا همون گیج کننده اس

چرا خانم مگه میدون جنگه؟

چون ما نامزدیم و دوره شناخته و من می‌خوام ببینم این آدم چقدر برای من تلاش می‌کنه مثلا همین قهر اگه غرورش مهم تر باشه جایی تو زندگیم ندارع چون من خودم به شدت مغرورم برای همون پیام نمیدم ببینم چقدر براش مهمم پیشقدم میشه یانه

چون ما نامزدیم و دوره شناخته و من می‌خوام ببینم این آدم چقدر برای من تلاش می‌کنه مثلا همین قهر اگه غ ...

شما الان نامزدین پس فردا میخواین زندگی مشترکتونو بنا کنید

مثل دوتا آدم بالغ باهم صحبت کنید اگه میبینید کنار نمیاید وقت همو نگیرید..