2777
2789
😂سنم خیلی کم بود با اولین نفری که آشنا شدم و عاشقش شدم ازدواج کردم 🤦خیلی زود ها فاطمه خیلی زود 😂� ...

از من کمتر بودی مگههه

من ۱۵ بودم🤦🙋♀️ عاشق همسرم شدم وای جقدر داغووون بودن اتقد کرم ریختم تا شماره داد

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
من خودمم میترسم🤣ازخودم

چرا😂

مگه چیکار کردی😮😂

بیچاره دلم با دیدنت باز هم لرزید،نمیدانست تو همان بی وفای دیروزی بیچاره دل است،عقل ندارد.....!🖤دلم شکست اما فدای سرت. کفش هایت را بپوش تا مبادا خرده هایش در پاهایت برود🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از من کمتر بودی مگهههمن ۱۵ بودم🤦🙋♀️ عاشق همسرم شدم وای جقدر داغووون بودن اتقد کرم ریختم تا شماره د ...

وااااای🤣

مدال بهترین مخ زن رو باید بهت بدن🤣

بیچاره دلم با دیدنت باز هم لرزید،نمیدانست تو همان بی وفای دیروزی بیچاره دل است،عقل ندارد.....!🖤دلم شکست اما فدای سرت. کفش هایت را بپوش تا مبادا خرده هایش در پاهایت برود🖤

از من کمتر بودی مگهههمن ۱۵ بودم🤦🙋♀️ عاشق همسرم شدم وای جقدر داغووون بودن اتقد کرم ریختم تا شماره د ...

من ۱۳ عقد کردم ۱۴ ازدواج 🤦

هول شوهر بودم الان بچم هم قد خودمه خودم تو ۲۰ سالگیم گیر کردم

می‌گردانم 🌍را به کامم 🦋

وااااای🤣مدال بهترین مخ زن رو باید بهت بدن🤣

واااای یادش میفتم خندم میگیره بچه بودممم چقددد ولی موفق شدممم این مهمه💃💃💃💃🤣

مثلاً من الان ۲۹ سالمه ۱۶ ساله ازدواج کردم یک سال و ۶ماه نامزد و عقدم بودم خودت حساب کن 😂

او مای گاد😂

باید تو گینس ثبت کنن😂

گوهکاری🤣🤣🤣🤣

به سلامتی🚶🏼😂

من ۱۳ عقد کردم ۱۴ ازدواج 🤦هول شوهر بودم الان بچم هم قد خودمه خودم تو ۲۰ سالگیم گیر کردم

وااای کاش ویس میشد بدم پوگیدم ازخنده🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ای توروحتتتتت تو ازمن بدتر بودی کهه🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای جرخوردم🤣😂حدیث الان پسرت چند سالشه؟ خوداا😂😍

واااای یادش میفتم خندم میگیره بچه بودممم چقددد ولی موفق شدممم این مهمه💃💃💃💃🤣

ایشالا موفقیت های روز افزون😂

همین که تو سایت ثبت شدم خیلیه 😂

بله بله

از این افتخارا نصیب کسی نمیشه😂