2777
2789
وای دقیقااااا مثل همیم اسی منم اینقد از این حرفا بارم میکنند اینقد ناامیدم میکنند و اشکمو درمیارند.ب ...

اصلا و ابدا ب حرف کسی گوش نده حرف کسی روت تاثیر نذاره

ارره بخدا همینو بگو اصن اینحور نبودم بخدا نمیدونم چرا انقد وحشی شدم هنوزم میرم انارارو میبینم توی زباله دلم کباب میشه بگو چته زن مرگت چیه اخه چجوری باعشق دون میکرد باید میدیدی هییی🥲🥲خرررم خررر

من ۱۵ دوست شدیم ۲۸ عقد کردم ۲۹ اومدم خونه خودم ولی جشن عروسی موند دوسال بعدش 

همه میگفتن اخرش توی عروسیت حامله ای مث خارجیا🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
اصلا و ابدا ب حرف کسی گوش نده حرف کسی روت تاثیر نذارهارره بخدا همینو بگو اصن اینحور نبودم بخدا نمیدو ...

خیلی سعی میکنم تأثیر نذاره و برام مهم نباشه قبلا راحت‌تر کنار میومدم ولی الان که سنم داره میره بالا و میبینم هنوزم هیچی به هیچیه واقعا داغون میشم و اعصابم خورد میشه.آخه من دلم میخواست الان تو این سن که هنوز سنم خیلی بالا نرفته و ذوق بچگیو دارم برسم بهش نه وقتی خیلی بزرگ شدم و سنم بالا رفت😭😭😭

دورازجونت عزیزم سعی کن دلیلشو پیدا کنی و حلش کنی.سعی کن خودتو کنترل کنی.اگه بتونی پیش یه مشاور بری خیلی عالی میشه.

عزیزممممممم چقدر عالی پس تقریبا مثل همیم من تو ۱۲ سالگی عاشقش شدم ۱۳ سالگی دوس شدیم الانم که ۲۶ سالمه کاش منم مثل شما ۲۸ دیگه بهش رسیده باشم.

آرزو میکنم حالت خوبه خوب بشه و زندگیتون شیرین بشه و همیشه کنار هم خوشبخت و خوشحال باشید♥️😘🙏

چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم😭تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم😔لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی سعی میکنم تأثیر نذاره و برام مهم نباشه قبلا راحت‌تر کنار میومدم ولی الان که سنم داره میره بالا ...

اخییی چقددد مث همیمم🥹🥹

واای مرسیییی عزیزم برای دعای قشنگت ایشالا ایشالا فقط دعاکن ادم شم😂

منم دعامیکنم بجای ۲۸ ۲۷سالگی بهم برسید گلم واای وقتی برسید تازه بدتر عاشق میشید من الان یکم بدشدن وگرنه روز بود وقتی سرکار بود زنگ میزدم عرررر میزدم مث بچهاا ک بیا خونهه دلم برات تنگ شده همیشه ۵ دیقه قبل رسیدنش ب خونه پشت پنجره بودم میومد گل میاورد خوراکی میاورد از پایین بوس مینداخت برام منم میزفتم استقبالش روزای خوب زیادی داشتیم 😍🥰🥹

اخییی چقددد مث همیمم🥹🥹واای مرسیییی عزیزم برای دعای قشنگت ایشالا ایشالا فقط دعاکن ادم شم😂منم دعامی ...

آره عزیزم🥹🥹🥹

فداتشم عزیزم ایشالااااااا حتی از قبلم همه چی برات بهتر بشه🙏🙏ایشالاااااا حتی از فکرشم ذوق مرگ میشم😍😍😍😍

ای جاااااااااااانننننن عزیزممممممم چقد رمانتیک ایشالا همیشه همینجور عاشق هم باشید♥️♥️♥️

چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم😭تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم😔لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان🙏

آره عزیزم🥹🥹🥹فداتشم عزیزم ایشالااااااا حتی از قبلم همه چی برات بهتر بشه🙏🙏ایشالاااااا حتی از فکرش ...

فداااات بشمممم مرسیییی گلممم

همچنین واسه شما😍😍😘

فداااات بشمممم مرسیییی گلمممهمچنین واسه شما😍😍😘

مرسی قربونت برم🤍🥰🫂💋