2777
2789
عنوان

کدوم یک از این لباس ها

230 بازدید | 28 پست

کدوم یک از این لباس ها برا تولدم قشنگن 

پ. ن تولدم سال اینده قراره خیلی خفن باشه  الان بیکار بودم گفتم نظراتون رو بدونم... 

بی حرف می روید‌ کلام 🙂🤝🌱

تا عکس بیاد

اول فرم بدنت قد و وزن رو بگو

رنگ پوستت

چند سالته

و چه حد دوس داری آزاد باشه لباست

تا حداقل بشه کامل راهنماییت کرد

مَهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱 زندگی؟ زندگی یه هدیه‌ی پر از رنگ و راز مرموزه از طرف خدا برای تو. هدیه‌ای از جنس پازلی هزار و یک تکه‌.تکه‌هایی از صبر، شادی، غم، درد، شکست، موفقیت، خنده، گریه، لذت، خشم، ترس، امید، عشق، نفرت، درک، رشد، صداقت و..که همه‌ کنار هم میشن تصویر تو. هر کدوم بدون دیگری نیمه‌کاره می‌مونه.تنها تو میتونی این تکه‌ها رو یکی‌یکی، با دستات و با دلِ خودت بیابی و در جای درستش بنشونی. دوست مَن، یادت نره بدون هر تکه پازل زندگی تو ناقص می‌مونه. حتی اون تکه‌هایی که اولش زخم می‌زنن آخرش میان و تصویرت رو کامل میکنن. مهم اینه در پایان با لبخند رضایت به پازل چیده‌ شده‌ی خودت نگاه کنی و بگی " آره، این منم! این منم با تموم بالا و پایین‌هاش".     🏞🍃Loving life🫀🦋/books📚☕️/nature

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا عکس بیاد اول فرم بدنت قد و وزن رو بگو رنگ پوستت چند سالته و چه حد دوس داری آزاد باشه لباست ت ...

سلاممم قشنگم فکر کردم تعلیقی 🥺✨

قد 172 وزنم الان بخاطر کنکور شده 84 تا اون زمان می برم 70 یعنی همیشه 70 

رنگ پوستم بین سفید و سبزه... میدونی زیاد سفید نیستم ولی سبزه هم نیستم شبیه پوست هانده ارچل... 

بیشتر زیبایی لباس برام مسئله است... 

تولد 20 سالگیم میشه سال بعد 

بی حرف می روید‌ کلام 🙂🤝🌱

سلاممم قشنگم فکر کردم تعلیقی 🥺✨قد 172 وزنم الان بخاطر کنکور شده 84 تا اون زمان می برم 70 یعنی همیشه ...

سلام عزیزم🤍 نه هستم

پیشاپیش تولدتو بهت تبریک میگم💝

ماشاء‌الله خوش قد و بالایی😍

میتونی مدلی انتخاب کنی که برجستگی شکم و یا پهلوها رو زیاد بولد نکنه

در رابطه با رنگ پوستت، رنگ قرمز آلبالویی و یا مشکی شاین‌دار و رنگای پاستیلی خیلی فکر کنم بهت بیان

مَهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱 زندگی؟ زندگی یه هدیه‌ی پر از رنگ و راز مرموزه از طرف خدا برای تو. هدیه‌ای از جنس پازلی هزار و یک تکه‌.تکه‌هایی از صبر، شادی، غم، درد، شکست، موفقیت، خنده، گریه، لذت، خشم، ترس، امید، عشق، نفرت، درک، رشد، صداقت و..که همه‌ کنار هم میشن تصویر تو. هر کدوم بدون دیگری نیمه‌کاره می‌مونه.تنها تو میتونی این تکه‌ها رو یکی‌یکی، با دستات و با دلِ خودت بیابی و در جای درستش بنشونی. دوست مَن، یادت نره بدون هر تکه پازل زندگی تو ناقص می‌مونه. حتی اون تکه‌هایی که اولش زخم می‌زنن آخرش میان و تصویرت رو کامل میکنن. مهم اینه در پایان با لبخند رضایت به پازل چیده‌ شده‌ی خودت نگاه کنی و بگی " آره، این منم! این منم با تموم بالا و پایین‌هاش".     🏞🍃Loving life🫀🦋/books📚☕️/nature

سلام عزیزم🤍 نه هستم پیشاپیش تولدتو بهت تبریک میگم💝 ماشاء‌الله خوش قد و بالایی😍 میتونی مدلی انت ...

خداروشکر قشنگم 🦋 

مرسییی ❤️ تولدتم 15 ابانه امسال کنکوری بودم نگرفتم :) 

قربونت 🥺 ❤️ 

وای مرسی از راهنمایی هات مدل ها کم کم میاد به نظرت کدوم قشنگن؟ .... 💙 ✨ 

بی حرف می روید‌ کلام 🙂🤝🌱