2777
2789

دوستان پیشنهاد میکنم‌ اول اون تاپیکم که گفتم آبروم تو کلاس رفت رو بخونید بعد بیاید اینو بخونید. این همون پسرست.

من عکس تلگرامم رو فقط مخاطبین میبینن. پسره اومد پی‌ویم سلام کرد گفت ببخشید مزاحم‌ میشم، من فقط دنبال یه دختر میگردم که اسم و فامیلیش......هستش،  اگه اشتباه نکنم موهاشم طلاییه. خواستم بدونم شمایید؟ 

گفتم بله خودمم چطور؟ گفت اگه امکانش هست خواستم بگم میشه باهم بینشر اشنا بشیم؟ راستیتش ازتون خوشم اومده ولی موقیت مناسبی پیدا نکردم باهاتون صحبت کنم....

بچه ها من از پسره خوشم میاد ولی چجوری قبول کنم که فکر نکنه خودم روش کراش بودم؟ 🥲🚶🏼‍♀️چون من تو دانشگاه از اونام که خیلی خودمو برای پسرا میگیرم سرسنگینم.

قبل از اینکه اعتراف کنه هم زیرزیرکی زیاد نگاهم میکرد ولی خب مطمئن نبودم قصدش چیه.

اولین و تنها پسریه که تو دانشگاه روش کراش زدم. 🫠

بگید چی بگممم

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

اگ توام ازش خوشت میاد.قبول کن ولی نه فعلا و سریع

گلونی پرچم ایالتمه👑!برنو فریاد شجاعتمه...! بروئی لر.         لۆرستانات....اصالت مارا موزه ها فریاد میزنند🎹‌. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ رقص لری یعنی اتحاد🤝دینم:زرتشت

اگ توام ازش خوشت میاد.قبول کن ولی نه فعلا و سریع

خب چی جواب بهش بدم 🫠

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب چی جواب بهش بدم 🫠

هرچی که خودت میدونی..مثلا بگو بهش فک میکنم یا از خودت بگو و اینکه چرا ازم خوشت اومدو ..اینا

گلونی پرچم ایالتمه👑!برنو فریاد شجاعتمه...! بروئی لر.         لۆرستانات....اصالت مارا موزه ها فریاد میزنند🎹‌. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ رقص لری یعنی اتحاد🤝دینم:زرتشت

چجوری متوجه شدی ازت خوشش میاد ، قبل از اینکه اومد بهت بگه ؟

خودم از نگاهای زیادش و اداهایی که برای جلب توجه من از خودش درمیاورد یه حدس هایی زده بودم چون خودم رشتم روان‌شناسی

ولی مطمئن نبودم که خودش اومد اعتراف کرد. یعنی اعتراف که کرد زیاد تعجب نکردم ولی نمیدونم چی جواب بدم به جوابش فکر نکرده بودم🚶🏼‍♀️

متاسفانه پسرای ما جنبه اینو ندارن بگی باشه بسم الله بگیم و عشق اغاز بشه قرار نیست همه چی رو فراهم بک ...

دقیقا منم نمیخوام سریع قبول کنم. ولی خب نمیخوامم از دستش بدم چون سخت‌پسندم چهره اکثر پسرا به دلم نمیشینه. سربه زیرم هست 🫠

خودم از نگاهای زیادش و اداهایی که برای جلب توجه من از خودش درمیاورد یه حدس هایی زده بودم چون خودم رش ...

عههه 

چقدر شرایطتت مثل دوست منه 

اونم یه پسره تو دانشگاهمون فقط با اون حرف میزنه و حتی یکبار زدم رو دست دوستم، بعدش گفت نه نزنش 😂 بنظرت پسره روش کراشه؟ چطور باید دوستم بهش بفهمونه اونم میخوادتش 😅

ببخشید عزیزم آنقدر سوال پرسیدم

❄️

عههه چقدر شرایطتت مثل دوست منه اونم یه پسره تو دانشگاهمون فقط با اون حرف میزنه و حتی یکبار زدم رو دس ...

چندوقته با دوستت حرف میزنه؟ پسرا معمولا کسایی رو که روشون کراشن به راحتی نمیتونن باهاشون ارتباط بگیرن

چندوقته با دوستت حرف میزنه؟ پسرا معمولا کسایی رو که روشون کراشن به راحتی نمیتونن باهاشون ارتباط بگیر ...

جدیدا 

و اینکه این آدم ( پسره) با هیچکی نمیتونه ارتباط بگیره ، بجز این دوستم که باهاش حرف میزنه جدیدا

❄️

گام اول 

راستش من پلن و اهداف خودمو دارم و دوست ندارم وقت و انرژی و احساسمو بیهوده تلف کنم 

اول باید ببینم که هدف شما از این ارتباط چیه 

بعد اگر گفت آشنایی و فلان 

گام دوم شروع میشه 

و بهش میگی یه فرصت کمی برای شناخت هم میزاریم

جدیدا و اینکه این آدم ( پسره) با هیچکی نمیتونه ارتباط بگیره ، بجز این دوستم که باهاش حرف میزنه جدیدا

احتمال داره، اما نهایت تا یک ماه بعدش اگه اعترافی نکرد یعنی حس زودگذر بوده

اینم بگم که به شخصیت پسره هم بستگی داره،  اگه پسره درون‌گرا باشه ممکنه حتی بیشترم طول بکشه یا هیچوقت نگه

گام اول راستش من پلن و اهداف خودمو دارم و دوست ندارم وقت و انرژی و احساسمو بیهوده تلف کنم اول باید ب ...

اره فکر خوبیه تو ذهن خودمم همین بود، مرسی عزیزم💕