نيلان مدیر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 656 عنوان امشب شوهرم کتکم زد اومدم خونه بابام | مشاهده متن کامل بحث + 225728 بازدید | 760 پست لطفا بیاین توضیح بدم راهنماییم کنین خیلی حالم بده 1404/09/03 | 00:34 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نيلان مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 656 خب زنگ زد چه کار داشت ؟.معلومه پشیمونه ولی شعور معذرت خواهی نداره زنگ زده که میخواستم بدونم کجایی اونم با طلبکاری بعدم قطع کرد بی ادبه دلم نمیخواد حتی دیگه ببینمش ولی پشتوانه مالی ندارم کار نمیکنم بابام بازنشستست
نيلان مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 656 لعنت بهش آخه باشما دعواداره چرابه خانوادت بی احترامی میکنه فحش ناموسی به مامانم داد خیلی دلم شکست بهش نگفتم از جدایی میترسم نمیدونم چرا اینقد ضعیف رفتار میکنم هم فحشم بده هم کتکم بزنه جلو بچم
نيلان مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 656 طلاهاتو میخوادچیکار؟نبره بفروشه گفت میخوام صبح بفروشم بذارم رو ماشینم ماشین بهتر بخرم تنها سرمایم همین طلاهاست شاید ۵۰۰ تومن بشه که همش و به زور ازم گرفت همه رو قسطی خریدم مامانم کمکم میکرد پول قسط میدادم
نيلان مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 656 عزیزم تا نیفتاد ب دستو پات برنگردی ها بابام میگه تا به دست و پات نیافتاد برنگرد ولی بهم میگه من تورو میشناسم فردا برمیگردی اونم پرو میشه دست خودم نیست😔 میگم جدا شم آبروم میره
ساحل_1380 عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 1489 فحش ناموسی به مامانم داد خیلی دلم شکست بهش نگفتم از جدایی میترسم نمیدونم چرا اینقد ضعیف رفتار میکنم ... الهی بمیرم برات منم باخوندن تاپیکتبغض کردم نترس عزیزدلم الهی شکرخانوادت پشتت هستن البته امیدوارمآدم شه بیاد دنبالت و جدانشین🫂 ❤S❤زندگیم و دوست دارم چون توزندگیمی❤ s❤
نگاربانوام عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 6564 گفت میخوام صبح بفروشم بذارم رو ماشینم ماشین بهتر بخرم تنها سرمایم همین طلاهاست شاید ۵۰۰ تومن بشه که ... الکی میگه ،نمی فروشه بسیار نادر هستند کلماتی که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
نيلان مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 656 خدالعنتش کنه همش میگه خدا لعنتش کنه خیر نمیبینه خیلی تا حالا من و زده یه بار با چوب زدتم
نيلان مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 656 الکی میگه ،نمی فروشه اگه نفروشه هم بهم نمیده من مدرکی ندارم که دست اونه
نگاربانوام عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 6564 بابام میگه تا به دست و پات نیافتاد برنگرد ولی بهم میگه من تورو میشناسم فردا برمیگردی اونم پرو میشه د ... کسی نگفت جدا شو، گفتن ادبش کن اگه اثر زدن رو بدنت مونده برو شکایت کن بسیار نادر هستند کلماتی که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
نيلان مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 656 الهی بمیرم برات منم باخوندن تاپیکتبغض کردم نترس عزیزدلم الهی شکرخانوادت پشتت هستن البته امیدوارمآدم ... ممنونم💔
ساحل_1380 عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 1489 گفت میخوام صبح بفروشم بذارم رو ماشینم ماشین بهتر بخرم تنها سرمایم همین طلاهاست شاید ۵۰۰ تومن بشه که ... خب مامانت کمکت کرده و شماقسطی خریدی همسرت حق نداره ببره بفروشه فاکتوراشو نمیدادی بهشانشالله که منصرف شه ❤S❤زندگیم و دوست دارم چون توزندگیمی❤ s❤
نيلان مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 656 کسی نگفت جدا شو، گفتن ادبش کن اگه اثر زدن رو بدنت مونده برو شکایت کن قبلا میزد جاش میموند حتی کبود میشدم امشب بلد بود چطور بزنه جاش نمونه چون بهش گفته بودم میرم پزشک قانونی
نيلان مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 656 خب مامانت کمکت کرده و شماقسطی خریدی همسرت حق نداره ببره بفروشه فاکتوراشو نمیدادی بهشانشالله که منصرف ... فاکتورا دست خودمه