2777
2789

بدترین کاری ک کرده و خیلی دلخور شدید 

میتونید واضح نگید 

در حدی ک بدونیم تو زندگی باید گذشت کنیم و 

بهم زندگی کردن یاد بدیم 

حتی بچهای مجردی ک اینجا هستن بخونن 

میتونم بگم من و همسرم ی جایی از زندگی به مشکل خوردیم و پشتیمو نکرد در حددددددد جدایی بعد گذشت کردیم …

براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باهم رابطه داشتیم بعدش دیدم داره فیلم ناجور میبینه نابودم کرد فقط همین یادمه

💔💔💔

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

خیانت

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

خیانتش مثل یه زهری پاشیده شد تو زندگیمون.

۸ماهه دارم دست و پا میزنم و هیچی مثل قبل نمیشه.

همین امشب هم مثلا داره نشون میده که از دستم دلخوره جاشو جدا کرده رفته تو هال خوابیده.

با اینکه دیوونه وار عاشقش بودم ولی کاش بجای خیانت مرده بود

یادمه بچه اولم که باردار بودم می‌گفت بچه نمیخوام‌ چرا بچه دار شدی ؟ الان فکر میکنم میگم چرا اون موقع ناراحت نمیشدم هیچی نمی گفتم ؟ شوهر من کلا خیلی متلک میگه و من جواب نمی‌دم چون جرات ندارم 

راضی باش به رضای خدا