2777
2789

دوباره ازدواج کردی تاپیکات اینطوریه

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من هیچ وقت قصد ازدواج ندارم. تو یه رابطه الکی ام واسه فراموش کردن درد و غمام

بهت تسلیت میگم خدا بیامرزه منم مادرم از دست دادم امشب هم خیلی دلم گرفته دلم میخاد برم پیشش یا ی قرص فراموشی بخورم ن کسیو بشناسم ن چیزی یادم بمونه

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

بهت تسلیت میگم خدا بیامرزه منم مادرم از دست دادم امشب هم خیلی دلم گرفته دلم میخاد برم پیشش یا ی قرص ...

ممنون. خدا رحمتش کنه. منم هر لحظه به یادشم

گاهی با صدای بلند زار میزنم بعدش چشم به بچه هام میوفته خفه میشم

ممنون. خدا رحمتش کنه. منم هر لحظه به یادشم گاهی با صدای بلند زار میزنم بعدش چشم به بچه هام میوفته خف ...

الهی دورت بگردم 😔