2777
2789
عنوان

همکلاسی دانشگام عاشقم شده😑

148 بازدید | 14 پست

حس میکنم منم زیاد بهش رو دادم و جلو اومده

اما بقیه بچه های کلاس اصلا نمیدونن

خیلی گیج و گنگم که چیکار کنم

از طرفی ترم اولیم و کلی کیس خوب ترم های بالاتر هست

و از طرفی هم خسته شدم از سینگلی. سالهاست. ادم خب ظرفیت و توانی داره برای تنهایی تو مسائل عاطفی... همه دوستامم دوس پسر دارن. 

چیکار کنم بنظرتون؟

💄🩺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از کجا فهمیدی ازت خوشش اومده؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
هشتگ ترم اول را نزنید ترم دوم کات میکنید

منم نمیخوام رل بزنم

ولی انگار نمیتونم با پسر دوست عادی بمونم 

همشون روم فاز میگیرن🤦🏼‍♀️

از طرفی هم از این پسر بدم نمیاد...

اما میترسم

💄🩺

منم نمیخوام رل بزنمولی انگار نمیتونم با پسر دوست عادی بمونم همشون روم فاز میگیرن🤦🏼‍♀️از طرفی هم از ...

طبیعیه 

با پسر نمیشه دوست عادی موند دیگه 

اگر نمیخوای رل بزنی باید کلا ارتباطتو کم کنی 

طبیعیه با پسر نمیشه دوست عادی موند دیگه اگر نمیخوای رل بزنی باید کلا ارتباطتو کم کنی

بنظرتون وارد رابطه نشم باهاش ؟

من دوس داشتم یه حالتی بزارمش تو آب نمک

جوری که نه اسمش رابطه باشه

نه دوستی عادی

یه چیزی این بین

تا یه چند ماه بگذرع و بیشتر بشناسمش

بعد تصمیم بگیریم

ولی انقدر منم کشش دارم بهش همچی داره تند پیش می‌ره 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

💄🩺

اون تیکه سرد و خشک رو خوشم اومدخب حالا یه‌چن مدتی باهاش باش ببین چطوره

هیچ دختری هم بجز من فالو نداره

توی حاشیه های کلاس نیست اصلا

سرش به کارشه

ایناش خوبه... ولی کلا پسرا موجودات پررویی هستن نمیخوام جوری رفتار کنم ک هوا برش داره🥲🥲🥲 چیکار کنم که پرروش نکنم؟ هلپ می😂😑🩷

💄🩺

هیچ دختری هم بجز من فالو ندارهتوی حاشیه های کلاس نیست اصلاسرش به کارشهایناش خوبه... ولی کلا پسرا موج ...

۴۰ درصد تمرکز بزار روش مابقی ۶۰ درصد رو خودت و رسیدن به خودت و وقت گذاشتن به خودت هیچ‌وقتم خودتو دست کم نگیر از خانواده‌ات هم بدگویی یا درد و دل نکن جلو روش 

بنظرتون وارد رابطه نشم باهاش ؟من دوس داشتم یه حالتی بزارمش تو آب نمکجوری که نه اسمش رابطه باشهنه دوس ...

ببین من باشم پسرای کارشناسی زیاد روشون حساب نمیکنم 

پسرای ما خیلی بچه و یه حالت به به دانشگاه ، چقدر دختر 

بده هر چی بود بزنیم داشتن

آب نمکو باید مواظب باشی برعکس نشه اون تو رو بذاره تو آب نمک به جای اینکه تو اونو