2777
2789

یکیو میشناسم دختر هفت سالش مریض شده بیمارستان بستریه میگه همش می‌خوابه و دوست نداره بیدارشه غذا اینام نمیخوره سرم غذایی میدن همه چیش هم سالمه علتش چیه کسی تجربه داره؟

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همین ویروس جدیده اینجوریه اون آنقدر بی حال هست دوست داره بخوابه

نه بابا ویروس نیس سرماخوردگی نداره

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

نه همه آزمایش نوار مغز سالم

چون غذا نمیخوره بیحاله. ولی اگه این باشهوبعد سرم باید رو پاشه دیگه از چت جی پی تی بپرس

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
چون غذا نمیخوره بیحاله. ولی اگه این باشهوبعد سرم باید رو پاشه دیگه از چت جی پی تی بپرس

دکترا همه موندن نمیدونن‌چیه چت جی پی تی چی میگه

دکترا همه موندن نمیدونن‌چیه چت جی پی تی چی میگه

دکتر علت مشکل بچه رو نفهمید ولی چت جی پی تی گفت. همین هفته پیش تو بیمارستان بهرامی. برا بچه خودم

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
دکتر علت مشکل بچه رو نفهمید ولی چت جی پی تی گفت. همین هفته پیش تو بیمارستان بهرامی. برا بچه خودم

اگه داری لطفاً بزن ببینیم چی میگه من ندارم

اگه داری لطفاً بزن ببینیم چی میگه من ندارم

سه دلیل شایع داره که یک کودک ۷ ساله با اینکه آزمایش‌هاش خوبه باز هم مدام می‌خوابه و بی‌اشتهاست:

1) ضعف شدید بعد از یک عفونت (حتی خفیف)

گاهی بچه یک ویروس ساده می‌گیره، بعد از بین رفتن تب و علائم، بدنش چند روز کاملاً بی‌انرژی میشه.
این باعث میشه فقط بخواد بخوابه و اشتهاش قطع بشه. معمولاً با سرم و استراحت بهتر میشه.

2) کم‌آبی (دهیدراته شدن)

وقتی چند روز کم خورده/کم نوشیده، بدن به شدت بی‌حال میشه.
حتی اگر آزمایش‌ها خوب باشه، فقط کم‌آبی می‌تونه باعث خواب زیاد و بی‌اشتهایی بشه.

3) ترس، اضطراب یا شوک روحی

بچه‌ها وقتی یک ترس، دعوا، غافلگیری یا استرس شدید داشته باشن، ممکنه دچار:

خواب زیاد

دل‌زدگی از غذا

بی‌حالی

نخواستن حرف زدن

بشن.

این در بچه‌ها خیلی شایعه و توی آزمایش‌ها هم چیزی نشون نمی‌ده.

---

کی باید نگران بشن؟

اگر:

جواب نمی‌ده یا سخت بیدار میشه

استفراغ شدید یا سردرد داره

تنفس غیرعادی

یا خوابش هر روز بیشتر میشه

باید دوباره ارزیابی دقیق بشه.

---

اگر خواستی علائم دقیق‌ترشو بگو تا بهت بگم احتمال بیشتر چیه.

نخواستن حرف زدنبشن.این در بچه‌ها خیلی شایعه و توی آزمایش‌ها هم چیزی نشون نمی‌ده.---کی باید نگران بشن ...

علائم بیشتر نمیدونم در این حد شنیدم 

بازم ممنونم ازت🌸