2777
2789
عنوان

آخرش مجبور شدم لبوبو بخرم

258 بازدید | 21 پست

😂😂😂باورم نمیشه اون همه مقاومت کردم آخرش تسلیم شدم😐😐تازه از اون سکرتا دراومده دخترمم اولش دوسش نداشت میگفت کاش صورتی بود یا سبز بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم کچلم کرد تا بلاخره خرید

منم خیلی مقاومت کردم تا الان ولی دیدم نمیتونم دیگه حالا هم که گرفتم گیر داده به رنگش که کاش سبز یا صورتی بود میگم همینم خوبه چشاش رنگیه وفلان بلکه دست از سر کچل من برداره

من نه تنها از اون لبوبو کوچیکا خریدم بلکه ماهی یکی دو بار بادکنکشم میخواد میخرم و تازه لبوبو بزرگ دیده از اونام نداریم باید بخریم. صداش می‌کنه خوشگل لبوبو. تازه میگم دختر کی هستی میگه دختر خوشگل لبوبو دختر کوبادی. کوبادی به کرومی میگه بچه م

سوال شغلی نپرسید

خواهرزاده ام پسر هست براش صورتی دراومد کلی ذوق کرد ‌صورتی یه ملاحتی به شیطنت لبوبو میده

آره از شانس دخترم این رنگش تیره اس اصلا فک نمیکردم این رنگی دربیاد😑میگه مامان این پسرونه اس

پس از این ب بعد مجبوری تسلیم خواسته های دیگش بشی

آره واقعا ولی دیگه نتونستم 😑فک میکرد واقعا چیه هرچی گفتم عروسک بدیه وفلان ولی دیگه خیلی پافشاری کرد گرفتم بعدا فک نکنه حالا چی بوده ببینه ول کنه دیگه

آره از شانس دخترم این رنگش تیره اس اصلا فک نمیکردم این رنگی دربیاد😑میگه مامان این پسرونه اس

یه رنگ تیره همین خواهرم برای بچه ی اون یکی خواهرم خریده تیره هست آدم جرات نمیکنه شب پیشش بخوابه ‌ولی چون خاله اش خریده عاشقش شده

یه رنگ تیره همین خواهرم برای بچه ی اون یکی خواهرم خریده تیره هست آدم جرات نمیکنه شب پیشش بخوابه ‌ولی ...

😂نه این قیافه اش دندوناش وچشاش رنگا رنگه اتفاقا با مزه اس ...بازشم میفروختن گفت نه تو جعبه میخوام از اول بهش گفتم دیگه رنگشو نمیدونم اگه رنگی دراومد که دوس نداشتی پای خودته گفت باشه حالا انگار پشیمونه 😂