2777
2789
عنوان

از این پیام مادر دانش آموزم حس بدی گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 55140 بازدید | 584 پست

و استاتر یه تجربه از خودم بگم، تو همه ی سالهای اموزشم، چه به مهندسا، چه به دانشجوها، یه نکته رو خوب فهمیدم، اونم اینکه از جلسه اول در عین حالی که شوخی میکنم و سربه سرشون میزارم، اگه فقط یکیشون پررو بازی در بیاره یا بخاد تو کارم دخالت کنه چنان میشونمش سرجاش تا اون ورش ناپیدا ...

نکته دومم تو کارم اینه، از همون جلسه اول بهششون میگم بهداشت فردیتون برام از نمرتون مهم تره، با ظاهر اراسته میاین.. میدونم سرکار میرید یا بعضیتون خابگاهی هستین ... ولی این بهداشتتون برام از هر چیزی سر کلاس مهمتره اگرم رعایت نکنید مجبور نیستم بهتون جواب بدم ... پس از همون اول قاطع برخورد کن.

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

عزیزم شما متوجه نمیشی ناراحتی اسی از لحن دستوری اون مادر ناراحته نه از مفهوم حرفشالبته تقصیر شما نی ...

باورم نمیشه این همه کاربر گفتن این که دستوری نیست اپل پیامش نوشته لطفا 😑 واقعا این خانوما هیچ سوادی ندارن!؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درست گفته حرف بدی نزده من بودم میگفتم بجای نوشابه به همراه خود یک عدد قرص جوشان ویتامین C بیاورید

سنگ کلیه میگیره این همه قرص جوشان استفاده کنه

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

همین خانم معلم بانک بره کسی کارشو انجام نده صداش درمیاد مطمینن حالا اینجا هیچ حقی نمیده به اولیا درص ...

عزیزم مردم حمال شما نیستن که

باز این معلم شعور  داشته جواب نداده من بودم با همون لحن بدترش جوابشونو میدادم

دیگران مسئول تربیت نداشتن امثال شماها نیستن که 

انقدر تو خونه با داد و بیداد و دستور دادن حرفتونو به کرسی نشوندین فکر میکنید جامعه هم مثل خونه خودتون باغ وحشه 😂

متاسفانه جامعه خونه شما نیست با وحشی بازی و دستور دادن به جایی نمیرسید

انقدر بهتون بی محلی نیشه که ادب و احترام یاد میگیرید

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
باورم نمیشه این همه کاربر گفتن این که دستوری نیست اپل پیامش نوشته لطفا 😑 واقعا این خانوما هیچ سوادی ...

عزیزم اکثریت خانم هایی که این جواب بهتون دادن اخرین مدرک تحصیلیشون سیکله

بیشترشون تو ۱۶ سالگی شوهر کردن دیپلم هم ندارن

کسی که دو تا کتاب خونده باشه متوجه میشه این پیام چقدر بی ادبانه و پر از توهینه

شما ناراحت نشو و توقع نداشته باش کشی اینجا تاییدت کنه😂

اینجا نهایت سیاستشون قطع رابطه به خواهر شوهره

اسی همونطور که گفتی حرفش درسته اما نگرانیش باعث شده دستوری و قاطع پیام بده شاید بهتر باشه بهش بگی که متوجه حرفش شدی و حرفش رو قبول داری ولی بگو نمیتونی توی بچه داری و تغذیه خانواده ها دخالت کنی

باشه . ممنون که یادم دادین.😏 تا زمانی که شما خودتون رو یه سرو گردن از همه بالاتر میبینید و اجازه هر ...

ببینید تو مکاتبات اداری وقتی طرف داره نامه یا مکاتبه ای با فرد بالاتر از خودش میکنه یا پایین تر( از نظر جایگاه اداری) لحن و کلمات تغییر میکنه

این هم نوعی مکاتبه هست که باید با لحن و کلمات درخواست می‌بود نه بصورت دستوری

این علمیش بود که گفتم 

چقدر زشت حرف زدیخواستی ابرو رو درست کنی چشمو کور کردی

اعصابم بهم ریخت اخه

قبول دارمم خودمم تند صحبت کردم

ولی این متن که اسی گذاشته خیلی دستوری و تنده 

من کاری  ب متن پیام ندارم.

ولی اسی اگر معلم اگاه و کار بلدی بود هیچ وقت نمیامد تو نی نی سایت نظر سنجی کنه.

معلم باید بدونه هر  ک الان اکثر بچه ها با هزار جور مشکلات بلوغ و هورمومنی روبرو هستن و بیشترش ب خاطر تغذیه نادرست هست.و مدرسه مکانی هست ک هرچقدر خانواده تلاش کنه اما اکر دیگران همکاری نداشته باشن اون بچه بیاد مدرسه تو دست مسی ببینه هوس میکنه و ب پدر مادرش فشار میاره.

و این مادر نمیتونه ک دونه دونه بره ب والدین بگه  بهترین کار همینه ک از معلم بخواد ک قاطعانه نسبت ب این موضوع عمل کنه.وقتی شما قبول میکنید معلم باشید علاوه بر اموزش باید ب پرورش و تربیت هم اهمیت بدید.

و طبق تجربه خودم معلما الان میگن ب ما حرف نزنید ما خودمون بلدیم چکار کنیم و تو کار ما حق دخالت ندارید.از کوچکترین پیام یا درخواست درجا گارد میگیرن.و موشکافانه اون پیام رو تجزیه تحیلی میکنن.