2777
2789
عنوان

از این پیام مادر دانش آموزم حس بدی گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 55142 بازدید | 584 پست

سین بزن و جوابش هم نمیخواد بدی

ولی در کل خودت به دبیر بهداشت بگو با بچه ها درباره این مسئله حرف بزنه

تو گروه هم اعلام کن قبل از پی وی اومدن حتمن داخل گروه اجازه بگیرن

اصلا در پیوی روی هرکس باز نکن، نتیجش میشه دستور دادن و ارباب توقع یودن

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا به نظر من خیلی عاقلن چون منم دیدم بچه ها نوشابه انرژی زا میخورناین طفلکی ها که نمیدونن چه مشک ...

خب به اون چه 

شاید بچه ی مردم دوست داره و در شرایط خاص مثل اردو والدینش اجازه دادن بخوره 

ایشون میتونه در خورد و خوراک بچه ی خودش دخالت کنه و دستور اکید بده 

شکم بچه ی مردمو هم میخاد کنترل کنه ؟😐

حالا به من بگید چطور به مربی بچم بگم

پیش دبستانی هست وارد ماه سوم شدیم هنوز که هنوزه داره خط چین یادشون میده که به هم وصلشون کنن 

مدرسه دولتی هست

و مطمئنم معلم اصلا سطح آموزش خوبی نداره

و این که مادر چن تا از بچه ها گفتن بچمون میگه خیلییی داد میزنه سرمون

مشخصه هم ازش

حالا به من بگید چطور به مربی بچم بگمپیش دبستانی هست وارد ماه سوم شدیم هنوز که هنوزه داره خط چین یادش ...

بگو برنامتون برای سال تحصیلی چیه قراره بچه ها تا پایان سال چیا یاد بگیرن بگو الان اغلب مدارس دارن چرتکه و نشانه ها رو کار میکنن ولی بچه های ماهنوز دارن خط چین میکشن قراره کی درسشون شروع بشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

حالا به من بگید چطور به مربی بچم بگمپیش دبستانی هست وارد ماه سوم شدیم هنوز که هنوزه داره خط چین یادش ...

مگه پیش دبستانی قرار چیز دیگه ای یادشون بدن؟

خودش کتاب داره و بر اساس اون جلو میرن.

پس کلاس اول قرار چی یاد بگیرن اون هم مدرسه ی دولتی

پیش دبستانی بیشتر تمرین‌های دست ورزی مثل کاردستی و کار با قیچی و چسب و سفال و آموزش مشاغل و .. با بازی و رنگ آمیزیه

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

به نظر من این مادر کار درستی کرده نگرانیش رو با شما مطرح کرده. 

بچه ها این چیزها رو میخورن مدام میخوان خودشون رو یجوری تخلیه کنند و باعث آزار واذیت بقیه میشن

این که بگیم یه پدر ومادر دوست دارند به بچشون انرژی زا بدن وبه ما ربطی نداره حرف درستی نیست.

این نوشابه ها روی هورمون بچه هابسیار تاثیر میذاره.

وبسیار هم وابستگی میاره 

بچه اون نوشابه رو بخوره واقعا کنترلش سخته وتمرکز رو ازش میگیره .

چقدر باید پدر ومادری احمق باشند که همچین چیزی رو میدن بچه بخوره .

بگو برنامتون برای سال تحصیلی چیه قراره بچه ها تا پایان سال چیا یاد بگیرن بگو الان اغلب مدارس دارن چر ...

بچه های پیش دبستانی و  چرتکه 

اون هم مدرسه ی دولتی،؟

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
اگذبدرفتار میکنند بهتون بر میخوره اگ خوب رفتار میکنن باز ناراحت میشین .انقد حساسین معلم نمیشدین

حقیقتش اینه اصلا مادرا نباید مزاحم اوقات غیر کاری معلم بشن. چه با خوشرویی چه بد خلقی

میدونه کشورهای خارجی اصلا تکلیف خونه ندارن راست گفته خییلی مادر آگاهی هست

عزیزم شما متوجه نمیشی ناراحتی اسی از لحن دستوری اون مادر ناراحته  نه از مفهوم حرفش

البته تقصیر شما نیست مقصر اسیه اومده سوالشو جایی میپرسه که اکثرا خانومای خانه دار عضون و تو عمرش تو اجتماع نبودن معاشرت نکردن حرف زدن بلد نیستن

پس اشکالشم نمی فهمن

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی