2777
2789

بیخیال با سیاست رفتار کن اصلا ب روی خودت نیار که اون سر چی ناراحته بعد ازش بپرس مامان جون چیزی شده ناراحتین و اینا قطعا نمیاد جواب بده که چرا از فلان چیز ندادی بهم که!!! 

خودتو بزن ب اون راه 

بعد قبلا زود زود چیزی میدادی اگه الان ماهی یکبار یا هر دو هفته یکبار چیزی درست کردی بفرست چون این عادیه ماهام میدیم

اون چیزی میخره ب شما نمیده؟ راستشو بگو

نه اصلا شاید باور نکنی با اینکه نزدیک هستیم حتی دعوتمون نمیکنه درحالی که دخترش هر هفته میاد خونشون مهمونی 

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا همین کارو میکنم به شوهرم گفته بود زنت برام قیافه میگیره

بگو باشه...بخدا بی محلی بهتر از هرچیزی جوابه 

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

درسته ولی تو ب خاطر خودت و خدای خودت خوبی کن یعنی بدون توقع خودتم آرامشت بیشتر میشه

خیلی خوبی کردم شاید باور نکنی ولی هر دفعه که خوبی کردم خودشون پشیمونم کردن از خوبی کردن دیگه دستمو داغ کردم که خوبی نکنم 

ولی اگه میبینه خوراکی رو چه جوری میتونید بهش ندید؟من واقعا نمیتونم

همون‌جوری که خودش خرید می‌کنه و ما میبینیم و بهمون نمیده

اگه خوبی از ته دل و بی منت باشه اینقدر دو دو تا چهار تا نمی‌کنیددیگه چهار تا خوراکی اینهمه حرص خوردن ...

می‌دونی بعضی ها لیاقت ندارن وگرنه من با دادن اون خوراکی و غذا ها گدا یا پولدار نمیشم 

همون‌جوری که خودش خرید می‌کنه و ما میبینیم و بهمون نمیده

به روابطتون کاری ندارم واقعا شرایط هرکسی متفاوته ولی من به شخصه خیلی سختمه اینکار

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
پس دیگه کلا اهمیت نده

اره کلا بی تفاوت شدم و همینجوری هم ادامه میدم برام مهم نیست 

می‌دونی بعضی ها لیاقت ندارن وگرنه من با دادن اون خوراکی و غذا ها گدا یا پولدار نمیشم

خوب نده دوست عزیز بعد یه مدت عادت میکنن

ولی اینهمه توهین هم خوب نیست بلاخره خانواده‌ همسرت هستن

بگو باشه...بخدا بی محلی بهتر از هرچیزی جوابه

بله متاسفانه اینجوری بیشتر آتیش میگیره 😐😒

خوب نده دوست عزیز بعد یه مدت عادت میکنن ولی اینهمه توهین هم خوب نیست بلاخره خانواده‌ همسرت هستن

😐والا من به کسی کاری ندارم ولی اونا توی اینکه کی میاد خونم کی چند روز موند غذا خورد هستن دیگه خودت تا تهشو بخون چجورین