2777
2789
عنوان

باهم قهریم ولی خریدامو حساب کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 53 پست
ما قهر میکنم خرید نمیریم با هم 😁😁قهر باحالی داشتین

اصلا حرف نزدیم که فقط روز قبلش پیام دادم فلان چیز رو ندارم گفت فردا میریم میخریم بعد اصلا بدون سلام و خداخافظی رفتیم خرید کردیم و تمام😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زندگیتو خراب نکن بدو برو بغلش کن باهاش حرف بزنهیچوقت سر زندگیت قمار نکن تو طلاق جز حسرت هیچی نیست

دقیقا دلم گرفت یادخودم افتادم شوهرمم نخواست ک بشه حسرت اینکه یباردیگ کنارهم باشیم بخودش بیاد

کاربریمودیدین برای زندگیم دعا کنید نیاز دارم ب دعاهاتون🙏🏻🌻

اگر قضیه اتون به آشتی کشید توی کوچکترین کارها از اون کمک بخواهید هرچیزی  مرد اومده پناه بشه و این توی شخصیتش هست نه اینکه اومده پناه بگیره زنهای زیادی با این اشتباه کارهای زندگیشون رو خودشون انجام میدن وازش کمک نمیخوان این باعث میشه مرد منزوی بشه و هردفعه با یک بهونه کوچک دعوا کنه بذار احساس کنه بدون اون شما نمیتونی جایگاه مرد رو خراب نکنید ضرر میکتید 

از اول باید رعایت می کردیم الان متاسفانه دیگه حرمتا از بین رفته و هردفعه موقع دعوا حرفای بدی میزنیم ...

نکن عزیزم بعدا حسرت میخوری اگردوسش داشتی انتخابش کردی برو ب روزای اول ک چقدرهمه چیزخوب بود وبازم میشه... ب نبودش فکرکن میفهمی چقدر درد داره 

کاربریمودیدین برای زندگیم دعا کنید نیاز دارم ب دعاهاتون🙏🏻🌻

دقیقا دلم گرفت یادخودم افتادم شوهرمم نخواست ک بشه حسرت اینکه یباردیگ کنارهم باشیم بخودش بیاد

عزیزدلم بهش فکر نکن.. قطعا بازم فرصت داری

مشکلات و اشتباهاتی که داشتی رو پیدا کن و حلشون کن

بعدش یه رابطه و ازدواج دیگه رو شروع کن

اگه میدونی هنوز دلت پیششه و اونم تغیر کرده یه فرصت دیگه بهش بده

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!