2777
2789
عنوان

بارداری در اختلاف و جدایی

196 بازدید | 12 پست

بچه ها من باردارم ۵ ماهمه ولی می خوام جدا بشم دوستام میگم اگر جدا بشم با بچه سخته و بچه دست و پامو می گیره میگن یه کاری کنم کیسه آب پاره بشه خودش نمونه یا از پله ها خودمو پرت کنم پایین و چیز سنگین بردارم ولی نمی تونم هر وقت که تکون های کوچک و سفت شدنش حس می کنم اشکام میاد نمی تونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستات بیجا کردن ، اون بچه زنده اس ، کامله ، جون داره . دلت میاد بچه خودت رو بکشی ؟

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

بچتو نگه دار و بدنیا بیارش اگر نمیتونی بعد جدایی نگهش داری از لحاظ مالی که پدرش وظیفشه تامین کنه ولی اگر خودت شرایطشو نداری بدنیا بیار و بده باباش و چون حضانت با پدره نمیتونه نخادش

این عذاب وجدانش خیلی کمتره تا بخوای سقطش کنی و یه نسلو از بین ببری

چدامیخای جداشی

بخاطر اینکه شوهرم دست بزن داره و وقتی بهش یه چیزی میگم میگه گیر میدی شبا دیر میاد خونه میگم کجا بودی چرا رفتی پیش دوستات میگه چیکار داری من کجا بودم به تو ربطی نداره مگه هر شب میرم که حساسی اصلا درک نداره زنش حامله است

بچتو نگه دار و بدنیا بیارش اگر نمیتونی بعد جدایی نگهش داری از لحاظ مالی که پدرش وظیفشه تامین کنه ولی ...

اونجوری یه عمر بدون مادر و پدر چه آینده ای داره بچه ای که مادر و پدر بالا سرش نیست 

بخاطر اینکه شوهرم دست بزن داره و وقتی بهش یه چیزی میگم میگه گیر میدی شبا دیر میاد خونه میگم کجا بودی ...

اول زندگیته 

با زبون رامش کن 

بزار اخلاقش بیاد دستت 

سال اول زندگی کلا زن‌مردا اختلاف زیاد دارن چون اخلاقای همو خوب نمیشناسن یک سال زیر یه سقف باشید کم‌گم خیلی اوضاع بهترمیشع

اونجوری یه عمر بدون مادر و پدر چه آینده ای داره بچه ای که مادر و پدر بالا سرش نیست

خدای اون بچه هم بزرگه

خدا همه این روزای طلاق و قهر و مشکلاتو از قبل دیده و اونو بوجود آورده پس بقیشم خودش میدونه ما جای خدا تصمیم میگیریم؟