2777
2789
خب دگ تمام مشخصات منو داده پس مبارکه بسلامتی 😂😂😂😂نه جدی واقعا عین مشخصات منو داده بخدا🤣🙈 مامان ...

مامانش نه اهل دخالت نیست ولی خواهر و خواهر زاده هاش چرا 

هزینه ی خواهر زاده هاشم این میده حتی قبض تلفن و اینترنت و خرج سفر هاشونو هزینه ی ماشین و اینا بعد ازدواجشم برنامش همینه☹️مشکلی نداری معرفی کنم؟😂😂

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
مامانش نه اهل دخالت نیست ولی خواهر و خواهر زاده هاش چرا هزینه ی خواهر زاده هاشم این میده حتی قبض تلف ...

اوه اوه پس کارم سخت شد خدا بهم رحم کنه 😂

عزیزم گفتی باخرید کردن کافه رستوران رفتن اینا موافق نیس میشه بپرسم چرا ؟ چون گفتی اصلا خسیس نیست برام سوال شد

بعد راجب فاصله سنی اینا نظرش چیه

خودت نظرت راجب ایشون چیه تاییدش میکنی از نظر اخلاقی و اینا ؟

عزیزم فکر کن منم خواهر کوچیکترم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مامانش نه اهل دخالت نیست ولی خواهر و خواهر زاده هاش چرا هزینه ی خواهر زاده هاشم این میده حتی قبض تلف ...

اره معرفی کن ولی لطفاا نگو توروخدا اینجا باهم اشنا شدیم

حیثیتم میره بخدا 🤣🤣

یه ایدی اینستایی .شماره تلگرامی چیزی داری ازش ببینمش

اوه اوه پس کارم سخت شد خدا بهم رحم کنه 😂عزیزم گفتی باخرید کردن کافه رستوران رفتن اینا موافق نیس می ...

ببین زنی دوست داره که براش آشپزی کنه

اینا هرچقدررر که پولدار شدن خودشون ولی دوست دارن زناشون توی خونه به کارهای زنانگیش برسه

اینجوری هم نیست که اصلااا رستوران و کافه نرن اتفاقا خیلی هزینه میدن برا غذا ولی قبلا رفته بود خواستگاری دخترا یکیش گفته بود من آشپزی نمیکنم یکیش گفته بود نمازت نباید قضا شه یکیش گفته بود ماهی یه سفر خارجی و کلییی چیز دیگه

این میگه دختری که تعیین میکنه تا این حد یعنی برای پول من کیسه دوخته خودمو نمیخواد

سفر خارجی هم زیاد میرن همین دو ماه پیش ۲۵۰ میلیون فقط پول بلیطش شده بود

بعد مثلا زناشون حق ندارن هر دکتری برن حتما باید پیش اقوام خودشون کارای دندون و پزشکی و اینا رو برن

بعد این پسره خیلی آدم مودی هست و روی خانوادش خیلی حساسه با کوچیک ترین بی احترامی کلا طرف رو میزاره کنار

بنظرم زندگی باهاشون خیلی سخته

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
اره معرفی کن ولی لطفاا نگو توروخدا اینجا باهم اشنا شدیم حیثیتم میره بخدا 🤣🤣یه ایدی اینستایی .شمار ...

اصلا اهل مجازی نیست

اختلاف سنی هم زنی رو میخواد که بین ۳۰ تا ۴۰ سالش باشه و بچه بیاره

ببین زنی دوست داره که براش آشپزی کنه اینا هرچقدررر که پولدار شدن خودشون ولی دوست دارن زناشون توی خون ...

اکورپکور جان اول که خیلی ازت ممنونم

عزیزدلم که صادقانه گفتی قربونت برم 😘🫶

درخواسته اشپزی و زنانگیش کاملا نرماله من خودمم به اشپزی علاقه دارم و همینطور بچه داشتن و اینا 😍با نماز و اعتقادات دینیش کاری ندارم خودش میدونه

سفر خارجیم حالا ن هرماه ولی سالی دوسه بارو که میتونه ببره وقتی انقدر وضع مالیش عالیه . اون سفری ک میگی پول بلیطش ۲۵۰ بود باخواهر و خواهرزاده ها رفته بودن ؟ کجا رفته بودن حالا😁

ولی اکورجان یه چیزی برام خیلی عجیبه ، چرا زناشون حق ندارن هردکتری برن فقط باید پیش اقوام خودشون کارای پزشکی دندون پزشکی انجام بدن ؟؟؟بنظر شما عجیب نیس ؟😮😮

اوه پس یعنی بعد ازدواج الویتش مادر و خواهر و خواهر زاده هاشه بعد همسرش درسته ؟

اون داداش متاهلش هم باخانومش همینجوریه رو زندگی اون بنده خدام همینقد تسلط دارن ؟

اکورپکور جان اول که خیلی ازت ممنونم عزیزدلم که صادقانه گفتی قربونت برم 😘🫶 درخواسته اشپزی و زنانگ ...

آره با خواهر زاده هاش رفته بود

خود کشور اصلیش رو نمیگم میترسم شناسایی شم ولی یه کشور فوق العاده فقیر بوده با طبیعت بکر و مردم ساده خودش خیلی خوب تعریف میکرد ازشون

بابت دکتر هم صرفا بخاطر اینکه هوای فک و فامیلشون رو داشته باشن اینطورین و براشون افتخاره که توی اقوام پزشک دارن یا مکانیک یا هر شغل دیگه ای اگه کارشون بیفته پیش فامیل میرن که خیری رسونده باشن

و اینکه اصلا اهل قطع ارتباط خانوادگی نیستن خیلی توی هم میلولن با اینحال به هیچ وجه هم ازدواج فامیلی رو قبول ندارن جوری که واقعا دختر عمه و دختر خاله رو عین آبجی میدونن و حتی حمایت مالی و عاطفی میکنن دخترای فامیل رو

ببین مگه اینکه حس مالکیت شدید نداشته باشه طرف بتونه تا این حد حضور خواهر و خواهر زاده هارو تحمل کنه اگه من بودم نمیتونستم،مثلا خواهرزادش ماشین میلیاردی داییشو برده بود باهاش تمرین رانندگی بکنه کوبونده بود به یه ماشین میلیاردی دیگه و کلی خسارت هودشو اون یکی ماشین شد😂😂😂بعد داییش زنگ زده بود با مهربونی میگفت آخه قربونت برم من میگفتی من برات اول تیبا میخریدم یا سمند تا باهاش تمرین کنی راه که افتادی اونو برمیداشتی میرفتی دور دور،یعنی یه کارایی میکنه برا خواهرزادش که باباشون نمیکنه

بعد اون یکی داداشه که زن داره،خانومش اهل ارتباط خانوادگی نیست اکثرا اصلا ایران نیست چون بچه هاش المپیاد علمی هستن همش یا فرانسست یا دبی بعد جنگ هم کلا زنو بچش رو فرستاده اونور