2777
2789
عنوان

آقایونی که دوره مردسالاریتون داره تموم میشه حالتون چطوره❓

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 40 پست
اره ولی خوب میدونی شاید زمان قدیم اینطوری بود ولی بنظرم الان زن کوتاه نیاد ریشه مردسالاری میشه حذف ک ...

دقیقا،خود مردارم بتونیم درست کنیم بعضی زنای زن ستیزو نمیتونیم بخدا اینا مغز ندارن

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.
پدر قابل مقایسه با مادر نیست زن امنیتش رو از پدرش داره

کدوم امنیت؟مگه جنگ و تروریسمه که میگی زن امنیتشو از پدر داره خیلیا بدون پدر بزرگ شدن و تونستن کس خاصی بشن

نمیدونم چی میگین اصلا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا وقتی که تو خانواده های سنتی و شهرهای کوچک زنها خودشونو پیدا نکنن و باور نکنن

و تا وقتی که بعضی زنها خودشون موافق مردسالاری هستن چون تنبل و مصرف کننده هستن دوره مردسالاری تموم نمیشه

تا وقتی که تو خانواده های سنتی و شهرهای کوچک زنها خودشونو پیدا نکنن و باور نکننو تا وقتی که بعضی زنه ...

اره دقیقا و هنوز هستن این زنها و تعدادشون زیاده ولی خیلی نسبت به قبل کمترن و بهتر شده اوضاع

تا وقتی که تو خانواده های سنتی و شهرهای کوچک زنها خودشونو پیدا نکنن و باور نکننو تا وقتی که بعضی زنه ...

یعنی شما به خانومایی که شغل ندارن میگین مصرف کننده خدا نگفته که زن باید کار کنه بعد شما قانون خدا هم مصرف کننده تنبل میدونیین من زنایی زیادی میشناسم علم بالایی دارن ولی دوست ندارن کار کنن 

یعنی شما به خانومایی که شغل ندارن میگین مصرف کننده خدا نگفته که زن باید کار کنه بعد شما قانون خدا هم ...

نه

من خانمهای خانه دار رو تنبل نگفتم

کسایی که زن رو جنس دوم که فقط باید کارخونه کنه و بچه بدنیا بیاره و در خدمت مرد باشه رو تنبل میدونم

چون واقعا تنبل هستن

زورشون میاد کار کنن و زحمت بکشن

خیلیا هستن دوست دارن تو اجتماع باشن و چشمشون به دست مرد نباشه ولی شرایط ندارن

اونا به مراتب از زنهای تنبل و مصرف کننده جلوترهستن

نهمن خانمهای خانه دار رو تنبل نگفتمکسایی که زن رو جنس دوم که فقط باید کارخونه کنه و بچه بدنیا بیاره ...

درسته عزیزم انشالله این جامعه هم درست میشه اتفاقا داشتم فیلم دو‌زن میدیدم دقیقا واقعیت جامعه بود 

خیی مونده نگفتم تموم شده ولی داره کم کم تغییر میکنه و دخترا آگاه و جنگجو میشن و باج نمیدن این خوبه ر ...

از نظر من تموم شدست و مدتهاست در جامعه کاری گوی سبقتو ربودن خاموما بجز مشاغلی سنگین بدنی حتی مدال افرینی در ورزش از اقایونمون بیشتر شده 

اینا دستو پاهای اخرشونه و متاسفانه زنای شستشو مغزیشده رو کوک‌کردن بیوفتن جون همجنسشون

فکر میکنی برا دوره ببل میرزاسمن تو شهر و فامیل و ادمایی زندگی میکنم ک تقریبا ۹٠٪ ایننو زیادم دیدم ای ...

من زیاد تو اطرافم همچین چیزی ندیدم خوشبختانه اما میدونم وجود دارن