2777
2789

اینایی که عادت کرده بودن زن هارو در اختیار بگیرن

حق تحصیل ازشون بگیرن

حق شغل،طلاق،حضانت،خروج از کشور،

حتی سر زدن به خانواده،

به زور حامله کردن زن ها،

هوو آوردن سر زن چون براشون پسر نیورده،

اینایی که خانه داری و آشپزی و بشور بسابو وظیفه زن میدونن خودشون عیچ کمکی نمیکنن طلبکارم هستن آخر 

کتک میزنن خیانت میکنن از اونورم خانوادشون پدر زنشونو درمیاره تهشم میزنن تو سرش میگن ما نونتو میدیم پس ساکت،البته تقصیری ندارن تو این جامعه زن ستیز زیادی خوش گذشته بهشون.

ولی دورتون داره تموم میشه

زن ها حقوق برابر میخوان و به زورم شده میگیرنش،

درس میخونن پول درمیارن و صاحب قدرت و اختیار و تفکرات منطقی و دانش میشن،توسری نمیخورن بله چشم بی چون و چرا بی فکر نمیگن،زیر بار کتک و خیانت و زورگویی و نامردی و نرخری نمیرن،پس دوره راحتی و پادشاهی و سلطنتتون تامام

گفتم حالتونو بپرسم🥹😂🫶🏻

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.

بدجور دارن آتیش میگیرن🤣

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بدجور دارن آتیش میگیرن🤣

اره چند نمونشو دارم میبینم دورم،نمونه های بارز و دسته جمعیشم مخالفان شیما کاتوزیانن😂😂

نه بابا امروز سر حقوق دورازده گانه که امضاشو از همسرم گرفتم یکی منو جر داد که اینکارا اسلامی نیست ادعاش هم میشد شوهر داره ولی از تایپ شدن این شروط ضمن عقد در سند ازدواج بی خبر بود و کو نش سوخته بود نتونسته بگیره به من میگفت سرکیسه کن و کافر. در صورتیکه نمیدونست من فقط این حق هارو گرفتم و مهریه ام سفر کربلاست

فکر نکنم حالشون خیلی بد باشه 

خانمها دارن زحمت میکشن که مبادا از ابهت مردا کم بشه

دیروز یه کاربر داشتن خودکشی میکردن که زنها به چه حقی میگن با مردان برابرن

می‌گفت هر کی فمینیسته یعنی مردای اطرافش بهش اسیب زدن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اینایی که داری میگی برای دوران ببل میرزا قاجاره اما هنوز هستن همچین ادم هایی ۱۰۰ سال دیگه هم بگذره بازم وجود دارن ادم لاشی و بد ذات و با هیچ قانونی نمیشه درست کرد 

اره چند نمونشو دارم میبینم دورم،نمونه های بارز و دسته جمعیشم مخالفان شیما کاتوزیانن😂😂

🙏🙏 تو نی نی سایت ک پره 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

واااای چقد دلم خنک میشه 🤣😅

ممنم همیمطور😂خودم از مبارزان علیه این فرهنگ و ادما هستم تا الان زیادم ریدم بهشون😂😂

ول اعصاب خورد کن تر از این مردا اون زنای گشنه ۲۰۰ گرم گوشتن

فکر نکنم حالشون خیلی بد باشه خانمها دارن زحمت میکشن که مبادا از ابهت مردا کم بشهدیروز یه کاربر داشتن ...

ممن زن ستیزی مردارو میفهمم و درک میکنم چون به نفعشونه

ولی زن ستیزی زن هارو درک نمیکنم چی به سرشون میاد ک علیه خودشون فکر میکنم و نظر میدن چشه این کاربر حتما مغزش درستکار نمیکنه