2777
2789
عنوان

به غلط کردن انداختمش

184 بازدید | 10 پست

من تو یه بازی با پسره آشنا شدم هر از چند گاهی حرف میزدیم امشب یهو عکس نودشو تایمدار فرستاد داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم چون طرف ته مودب بودن رفتار میکرد واقعا عصبی شدم بهش گفتم با یه گوشی دیگه از دومین عکست عکس گرفتم و میدونی پیج اینستاتو دارم با پیج فیک فالوت کردم و تموم فالورات زیر دستمه و الان میتونم براشون بفرستم؟ الان سه ساعته داره میگه گوه خوردم غلط کردم صد تا پیام فرستاده (در حقیقت اصلا فالوش نکردم و نمیدونستم پیجش چیه تا که الان رفتم اسمشو سرچ کردم دو ساعت گشتم الان پیجشو پیدا کردم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید به اندازه کافی ادب شه

بگو شماره حساب می‌فرستم ۱۰میلیون بریز به حسابم 🤣🤣😏😏😒

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

چرا یه عمره پسرا با این ترفند دخترای بدبختو اذیت میکنن حتی با عکس عادی حالا این دوهزاری بی آبرو چرا ...

تا وقتی خودت اجازه ندی احدی نمیتونه وارد حریم خصوصی ات به عنوان حتی یه دوست عادی بشه گلم پس لفظ دختر بدبخت این وسط بی معنیه اگه میخوای باهاش ادامه بدی بده زندگی خودته ولی وقتی قصد ادب کردنش رو داری یعنی ارزش خودت رو کشیدی پایین بزن بلاکش کن تا سر دختر دیگه ای این حرکتو نزنه ،بازم هر طوری که خودت صلاح میدونی من باشم روی همچین پسری تف هم نمیندازم حیفه تف

میفرسته بخدا خیلی پولداره الان ویس فرستاده بغض کرده ولی نمیخوام

بگیر نوششش جونت .بزار بفهمه یه من ماست چقدر کره داره ..دیگه گوه بخوره از این غلط بکنه و.این حرکت تو به نفع تمام دخترایی هستن که بعد تو با این هول آشنا میشن

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

🎀💆‍♀️

💗💗💗💗💗