2777
2789
عزیزم‌مگه چندسالته

من بیست هفت هشتم البته من قبلا نامزد داشتم جدا شدم 

الانم نامزدم باز 

ولی من بخاطر شرایط مالی ناچارم ازدواج کنم چون پدرم فوت کرده مادرم بیماره خواهرامم متاهلن وگرنه اگه پدرم حقوق داشت با سه دنگ خونه ارثی بهم میرسه ی خونه شمال میخریدم تا ابد تنها زندگی میکردم میخوردم میخوابیدم بخدا

خوشبحال اونا ک حقوق بازنشستگی باباشونو دارن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بیست هفت هشتم البته من قبلا نامزد داشتم جدا شدم الانم نامزدم باز ولی من بخاطر شرایط مالی ناچارم ا ...

اره حقوق بازنشستگی خیلی خوبه

من خودم سرکار میرم اسی،ولی به هیچی نمیرسه این حقوق ها 

دلتنگ آواز قو🦢
اره حقوق بازنشستگی خیلی خوبهمن خودم سرکار میرم اسی،ولی به هیچی نمیرسه این حقوق ها

خب باز شما کار داری  من هم شغل خوب ندارم شرایط کار کردنم ندارم ناچارم اویزون یکی دیگه بشم 

اره حقوقا کمه خرجا بالا ولی همیشه حسرت خواهر زادمو میخورم ک خونه داره حقوق بالا پدرش و ماشین اصنم ب مرد جماعت و ازدواج فک نمیکنه همش سفر همش عشق حال از هفت دولت ازاد 

ما واقعا بد شانسیم

من بیست هفت هشتم البته من قبلا نامزد داشتم جدا شدم الانم نامزدم باز ولی من بخاطر شرایط مالی ناچارم ا ...

عزیزم الهی خوشبخت ترین باشین

خدارحمت کنه پدرتون  روحشون شاد

تنه مادرتون سلامت

هرکسی یه شرایطی داره .به نظرم ادم تنها هم باشه ولی یه کمبودی داره .از نظر من احساسی و جنسی

عزیزم الهی خوشبخت ترین باشینخدارحمت کنه پدرتون روحشون شادتنه مادرتون سلامتهرکسی یه شرایطی داره .به ...

مرسی عزیزم همچنین شما 

اره ولی بستگی ب ادمش داره من کلا این نیازا درونم نیست و راستش واقعا با رابطه مشکل دارم دوس ندارم ازش فراری ام

مرسی عزیزم همچنین شما اره ولی بستگی ب ادمش داره من کلا این نیازا درونم نیست و راستش واقعا با رابطه م ...

ممنونم ازتون 

اهان حسی ندارین.من فکر کردم اینارو دارین

عذر میخوام به نظرم بخاطر خودتون دکتر برید.بخاطر خودتون نه اون اقا

ممنونم ازتون اهان حسی ندارین.من فکر کردم اینارو دارینعذر میخوام به نظرم بخاطر خودتون دکتر برید.بخاطر ...

خب دکتر میگه ازدواج نکن یا درمانش کن ولی درمانی نداره که 

من سرد مزاجم شدیدا و شرم بدنی شدید هم دارم 

ینی روم نمیشه جلو کسی برهنه بشم حس میکنم بدنم ایراد داره یا زشته 

خب دکتر میگه ازدواج نکن یا درمانش کن ولی درمانی نداره که من سرد مزاجم شدیدا و شرم بدنی شدید هم دارم ...

مطمعنم دکتر کمک میکنه تا بهتر بشی

گرمی زیاد باید خورد.

شما حتما خوب هستی که ازدواجم کردی.خودتون دوست داشته باشین💓شما حتما بهترینی