2777
2789
عنوان

اَه لعنتی ریزش کن دیگه❗️😭

224 بازدید | 19 پست

سه روزه از موعود پریودم گذشته اعصابم خرابه دردش هست خودش نیست 😭🤦🏼‍♀️داداشمم زدم الان یه لیوان زعفرون دمکرده هم خوردم. سیسی ها راهکار بدید چیکار کنم زود پریود شدم واقعا دیوانه شدم🥲

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

همگی باهم.

ریزش کننننننننننن

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

همگی باهم.ریزش کننننننننننن

گوش نمیده 😂😭😭

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم تازگیا عقب ميندازم

منی ک ۲۹ ۳۰ دیگه نهایتش بود 

اومدم روی دور ۳ و ۴ 🥴🥴🥴🥴🥴🥴

۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر

فک کردم قراره طلا قیمتش ریزش کنه😐😐😐😐

نه دیواره رحممو گفتممم

بومادران و رازیانه رو بجوشون ابشو بخور سریع پریود میشی 

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

گوش نیمده 😂😭😭

ناز نکن ناز نکن بریز

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

مال من ماه پیش ده روز گذشته بود داشتم روانی میشدم خداروشکر تموم شد😬😬

من اولین باره اینجوری شدم همیشه حتی ساعتش هم یکی بود🤦🏼‍♀️

دادشتو دیگه چرا زدی 🤭

رفت رو اعصابم ژلمم خورده بود😑