2777
2789
عنوان

امرووز دوستم تیکه انداخت

102 بازدید | 20 پست

یکی از دوستام که دوست پسر داره اسم و ایناش رو میزد ()دیگه اسمش رو نمیگم ) و مزاحم دوستامون میشد اون روزم مزاحم من شد منم میدونستم اونع بعداز گفتم کجایی و اینا 

الان امروز دوستم اومده میگه تو چرا به فلانی پیام دادی و اینا و .... 

همیشه همینن بامن 

الانم چهاشنبه باید گروهی سالاد ماکارونی درست کنیم با این که هم گروهی هستیم منو راه ندادن تو گروه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یک کلمه هم نفهمیدم

ببین دوستم دوست پسر داره بعد مزاحم ما میشه از همه نرم افزار ها نمیدونم چطور پیدا میکرد 

بعد چند روز پیش به من پام داد منم میدونستم اونه 

بعد امروز اومدن میگن تو چرا به فلانی پیام دادی و اینا دیگه نبینم پیام بدی و اینطوری 

بعدم همه ی دوستام یه جوری منو نگاه میکنن انگار من گناه کارم

الانم این هفته باید غذا بپزیم تو مدرسه کسی که همه باهاش مشکل دارن رو تو گروهشون راه دادن و منی که توی دفتر نمره از اونام رو راه نمیدن 

کلا فک کنم با من مشکل دارن هر سال همینه

قطع ارتباط کن

تازه یدونه هم نیست که بگم زده به سرش چهارمین باره الکی باهام بحث میکنه 

اون روزم برگه ها رو دبیرمون انسی بین ما پخش کرد مال منم افتاد دست این الکی از مال من غلط گرفته بعد میگه چیه اشتباهه دیگه بعد به زور تو دفتر نمره درست کردم با دبیر

با دوست ارتباط قطع کن بادوستات کاری نداشت باش درحد سلام علیک خود ماکارانیی ببر به معلم بگو بهم نگفنن ...

ممنون که حداقل دو دقیقه وقت گذاشتی ممنونم ازت 

ببین دوستم دوست پسر داره بعد مزاحم ما میشه از همه نرم افزار ها نمیدونم چطور پیدا میکرد بعد چند روز پ ...

اشتباه کردی جواب دادی 

اصلا نباید با اینجور ادما بگردی کسی که تو این سن دوست پسر داره ک... 

تو ارزش خودتوحفظ کن ازشون دور شو

تو هم خودت تکی درست کن قبل کلاس هم به معلمت غیرمستقیم بگو

اگه باز اذیتت کردن برو دفتر بگو که همکلاسیت شمارت رو داده به یه پسری و اونم برات مزاحمت ایجاد کنه و تورو از درس انداخته 

این کار نه ادم فروشیه نه چاپلوسی

ممنون که حداقل دو دقیقه وقت گذاشتی ممنونم ازت

بیکارم ولی نصیحت ۱۹ سالم هم هست دوستی ندارم دوست واعقی خانواد رل مل الکی گلم باهیچگس دوست نشو ارتباط میگیری بگیر صیصمی نشو کل رازهات حرفات نگو معمولی باش اینطوری نه اذیت میشی نع وارد حاشیه دعوا

اشتباه کردی جواب دادی اصلا نباید با اینجور ادما بگردی کسی که تو این سن دوست پسر داره ک... تو ارزش خو ...

آره از پنجم دنبال همین کاران صمیمی ترین دوستمم هم که همسایمون میشه اون هم دوست پس. نداره ولی اونم امروز بد نگام میکرد و هی الکی تیکه مینداخت فک کنم میوان رابطم با دوستم رو هم خراب کنن هر سال کارشون همین بود بین ما دوتا تیکه میداختن بدم خودشون رو آدم خوبه میکردن که آره ما شما رو آشتی دادیم

بیکارم ولی نصیحت ۱۹ سالم هم هست دوستی ندارم دوست واعقی خانواد رل مل الکی گلم باهیچگس دوست نشو ارتباط ...

آره هر سال سر اینا من و دوستم که همسایه ایم قهر میکنیم بعدم میان میگن ما شما رو آشتی دادیم