2777
2789

با مادربزرگم رفتم دکتر، هی گیر می‌ده: رسیدو نذار تو کیفت، کارتتو بذار تو کیفت! منشی نبود، هی می‌گفت برو کارت بکش. بعد می‌پرسه: حسین چه بیمه‌ای داره؟ می‌گم نمی‌دونم، می‌گه بگو برای توام بگیره… آخه مادر جاننن من هنوز نامزدم بزار ازدواج کنم بعدا و کلی گیر دیگه الانم به منشی گیر داده میگه وقتمون نیست پاشو برو ببین نفر چندیدم بابا مارو خودش صدا میکنه دیگه نوبتمون شد بعد میگه مارو نگهمیدارن اخر وقت اینجا هم پر ادمه 😐😂الانم رسیدو گرفته میگه هرکی میاد میره تو مارو نگهداشته کاش تنها میومدم 🤦🏻‍♀️

‹می‌خواهمت‌باتمام‌تاروپودوجودم♥✨›ناشناس‌من🥹🫁https://daigo.ir/secret/21761993846

😂

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره خیلی رو مخ میرن ولی چ میشه کرد

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

میخوان با شما صحبت کنن فقط

اینجور وقتا یه سوال یا خاطره از قدیم بپرس، بذار بنده خدا مشغول باشن به گفت و گو

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

یاد دوستم افتادم کوردن بعد مادربزرگش هر روز بهش میگه منو ببر فلان دکتر بعد که میخواد بیاد بیرون به کوردی میگه دکتر گو...ه میخوره

بعد یه بار رفته بودن یه دکتری که خوده دکتر کورد بوده فهمیده مادربزرگه چی میگه به زبون کوردی جوابشو داده دوستم میگه آب شدم از خجالت 

خودمم یه بار مادربزرگمو بردم چشم پزشکی خاله م ۴۰ روز بود از دنیا رفته بود دکتر بهش گفت حاج خانم شکبیه ت دچار مشکل شده جراحی میخواد مادربزرگم یهو برگشت گفت من دخترمو خاک کردم جراحی میخوام چی کار دکتره منو نگاه کرد بهش توضیح دادم دیگه چیزی نگفت بمیرم براش خودشم دیگه الان نیست