2777
2789
عنوان

یه کاری کردم بعدش توبه کردم

651 بازدید | 38 پست

بخشیده میشه؟

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توبه اگر کرده باشید بله 

ممکنه توبه نکرده باشید 

توبه یعنی پشیمانی از گناه 

و بنا داشته باشی تا قیامت دیگر آن گناه تکرار نکنی 

این میشه توبه صحیح 

حالا شرایط کمال توبه هم هست اگه باشه قطعا بخشیده شدید

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

ما از کجا بدونیم؟؟

شاید بدونید خب

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

توبه باید از ته قلب باشه دیگه انجام نشه دنبال تلاش برای جبران باشه مثل اینکه فرض بگیریمی کی بهمون خیانت کرده یا نارو زده چقدر باید تلاش کنه ؟ باید پشیمون واقعی باشه پس همونطوری باید بود

اگ بمن بگی اره

فوضولی مگه😂

توبه باید از ته قلب باشه دیگه انجام نشه دنبال تلاش برای جبران باشه مثل اینکه فرض بگیریمی کی بهمون خی ...

پشیمونم حس میکنم گاهی شیطون گولم میزنه

توبه اگر کرده باشید بله ممکنه توبه نکرده باشید توبه یعنی پشیمانی از گناه و بنا داشته باشی تا قیامت د ...

توبه کلی شرایط داره به این راحتی ها هم نیست 

مثلا طرف یه حق الناسی پایمال کنه هر چقدر هم توبه کنه تا اون حق الناس جبران نکنه فایده تنداره

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

توبه اگر کرده باشید بله ممکنه توبه نکرده باشید توبه یعنی پشیمانی از گناه و بنا داشته باشی تا قیامت د ...

پشیمونم