2777
2789
عنوان

دلم میخواد طلابفروشم ایفون بخزم

106 بازدید | 12 پست

کاز احمقانهایه؟

ایفون خودش پوله البته اما ن اندازه طلا

اصلاازایفون خوشم هم نمیاد

ولی چ کنم ن ماشین میتونم بگیرم ن خونه

دلم ی چیز لاکچری میخواد مثل ایفون ۱۷ 🙂

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بزاز طلات بمونه.باز کوچولو کوچولو طلا بخر تا پول ماشین برات جمع شه.ایفون برا چیته

نه دیگ نمیشه . تا جمع بش قیمت ماشین رفته بالا دیگ ژیر بدهی ام نمیتونم بذارم کناز

وقتی هیچیت لاکچری نیست چرا میخوای طلا بفروشی گوشی لاکچری بگیری؟! تازه خوشت هم نمیاد!!! وقتی هیچیت لا ...

منظورت از لاکچری چیه؟

من لباس هام گرون قیمته و معلومه از برند و گرونیش 

از استایلم معلومه

فقط ماشین ندارم 🙂

بعد کار میکنم میتونم قسطی هم بخرم ولی مقداری ک باید بدم باید طلافروخت

وقتی هیچیت لاکچری نیست چرا میخوای طلا بفروشی گوشی لاکچری بگیری؟! تازه خوشت هم نمیاد!!! وقتی هیچیت لا ...

😆

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

منظورت از لاکچری چیه؟من لباس هام گرون قیمته و معلومه از برند و گرونیش از استایلم معلومه فقط ماشین ند ...

ماشین مهمتره تا گوشی. البته هرطور خودت صلاح میدونی این نظر دیگران درمورد کاریه که درموردش پرسیدی!🌹

وگرنه بشخصه ترجیح میدم پول اون گوشی رو بدم حتی یه موتور ولی با ایفون منتظر تاکسی و‌اسنپ نمونم جونمم درخطر بیوفته واسه یه گوشی.