2777
2789
عنوان

دیشب با حرفای شوهرم مردم وقتی بخت اولم بد بود چرا دوباره ازدواج کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 11908 بازدید | 228 پست
میدونی من فقط میخوام خوب شماز زندگی مشترک گذشتم...من فقط میخوام درد نکشم استرس فلج شدن نداشته باشم😭

خدا الهی بهت سلامتی و آرامش بده.

میدونم اول باید سلامت باشی تا بتونی آدمش کنی.اینو بدون بیشتر مردها،نامردند.زن بیچاره رو فقط برای خوشگذرونی میخوان کمتر مردی پیدا میشه موقع سختی،پای زنش بشینه.مردها از زن خودشون،همیشه انتظار سلامتی،خوشگلی،خوش اندامی،خوش اخلاقی و تمام فضیلت های ظاهری و اخلاقی رو دارن هرچند خودشون آش دهن سوزی نباشن.کمتر مردی موقع نیاز و بیماری پای زنش می ایسته و تیمارش میکنه.فوری تا زن پیر میشه،بیمار میشه،یا حتی یه کم به خاطر امورات زندگی متاهلی از خودش غافل میشه،مرد نامردش دلش یه زن جوون خوشگل با کلاس قرتی.........میخواد که خیانت کنه.

همه مردها در اکثر مواقع همینه.

خودت رو ناراحت نکن عزیزکم همه مردها همین شدن.ذات وفا از هیچ مردی نخوا و نگرد.

الان میخوام نماز بخونم تو نمازم برات دعا میکنم که اول سلامت بشی تا دوباره بتونی افسار زندگیتو به دست بیاری.انشاالله 

هفت آسمان را بردرم،وز هفت دریا بگذرم گر دلبرانه بنگری در جان سرگردان من😎😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو که خوشگلی مستقلی و اینم مشکل بچه داره شرش از سر خودت وا کن 

این بدترین حرفا را بهت زده حتی رفتارش تغییر کنه اون صدای اون حرفا همیشه تو سرته 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔