2777
2789

با این شرایط که خانواده حامی ندارم شوهر بد دهن و پرخاشگری دارم و سه تا بچه دارم بهم اجازه کار و تحصیل نمیده و فقط به خاطر بچه ها منو نگه داشته 

همش توی خونه ام و فقط آشپزی و کار خونه 

اگه یواشکی یکم ازش پول بردارم و پس انداز کنم برای آینده مبهم خودم به نظرتون دزدیه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه . چون از خرجی هاته خودته . نفقه توعه .

میتونی بندازی آشغال حتی 

پس پس انداز کن . شوهرتم در گیر افتاد  بدهکار شد زندتن رفت به هیچ عنوان رو نکن پولاتو . به هیچ عنوان

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نه والا. من که زندگیم رو رواله و شوهرم خوش اخلاقه آمار همه خرج و مخارج رو بهش نمیگم. همونطور که اون همه چیز و نمیگه. زن باید برا خودش خرج کنه. حالا تو دیگه با این شرایطتت قطعا فکری برا خودت کن

بنظر من نهولي ب لحاظ شرعي فكر كنم باشهمگر اينكه خودش پولي بهت بده پس انداز كني

آره از دولایی که خودشم میده پس انداز میکنم با این شرایطم که هیچ حامی ندارم ترجیح میدم به خودم برسم ولی یکم پول دستم باشه