2777
2789

و جالب تر از اون اینه که یکی دیگه نظر داده کی گفته زنو نباید زد  مگه زن خداست که کتکش نزنن 😐

آنان که نوای موسیقی را نمیشنیدند ان که میرقصید را دیوانه میپنداشتند

کتک رو جنسیتی نکنید 

دو نفر دعوا می‌کنن کتک می‌زنن و میخورن

چطور همه چیو عدالت داره بین زن و مرد اینم داره دیگه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خب ک چی کارهیجکدومش درست نبوره

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم گفتم پسرش چ حرومزادس.

بدبخت اونی ک بااین ازدواج کنه هرروز کتک میخوره

کلا تاپیکاشم این بود ک کتک میزنن کتک میخورن خانواده ی متشنجی بودن

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
کتک رو جنسیتی نکنید دو نفر دعوا می‌کنن کتک می‌زنن و میخورنچطور همه چیو عدالت داره بین زن و مرد اینم ...

اخه زور زن و مرد یکیه 

بعد انگار اون زنه به پسر این فحش داده اینم به اون زنه فحش داده کتکشم زده 

کتک رو جنسیتی نکنید دو نفر دعوا می‌کنن کتک می‌زنن و میخورنچطور همه چیو عدالت داره بین زن و مرد اینم ...

آخه زور زن و مردم در نظر بگیر زن نهایت زدنش چی می‌تونه باشه نهایت چنگ و لگد به ساق پا مشت مرد همیشه سنگینه

ولی خب بعضی‌زنا هم سلیطه شدن 

ی بار همچین موردی پیش اومد زنیکه دهنشو وا کرده بود هی چرت و پرت میگفت بیحیا . شوهر منم دعوایی نیست اصلا نمیدونم رف تو شوک؟ موند جواب اینهمه وقاحت و چی بده؟ سکوت کرده بود 

پیاده شدم با زنه دعوامون گرف گیسو گیس کشی کردیم 🫠

فیکه فک کنمانقد اصرار بر اشتباه ممکنه مگه؟یعنی نمیدونسته بگه کاربرا میخورنش ؟

ایشالله که فیکه ولی پشت گوشی واقعا دلم میخواست جلوم باشه کتکش بزنم 

جاذبه دافعه اینم فکر کن

« اصفهان »          مسئولین اول نمی خواند دوم نمی تونند . به نظرم ازدواج خوب و به موقع خوبه وگرنشد باید دنبال آرامش بود اینم تکنیک می خواد ، توحید عملی لازمه درخواست دوستی بدید مشکلی نداره

ولی خب بعضی‌زنا هم سلیطه شدن ی بار همچین موردی پیش اومد زنیکه دهنشو وا کرده بود هی چرت و پرت میگفت ب ...

این که تو زدی بهتره چون واقعا جلوه ی خوبی نداره شوهرت اونو بزنه بعدشم صدتا صاحب پیدا میکرد 

احتمالا اون مادر شوهر سابق من بوده که همیشه شعارش این بود زن باید کتک بخوره تا آدم شه😑

خوب کاری کردی طلاق گرفتی 

آخه زور زن و مردم در نظر بگیر زن نهایت زدنش چی می‌تونه باشه نهایت چنگ و لگد به ساق پا مشت مرد همیشه ...

میگفت با مشت هم کوبیده تو سرش 

من دیروز اومدم بشینم زمین حواسم نشد سرم اروم خورد به دیوار پشت سرم هنوز دارم گیج میزنم مگه زنه چه جونی داره مشت کوبیده