2777
2789

[QUOTE=402139577]راحته پختش؟ خواص خاصی داره؟  می‌دونم بعد از زایمان معمولا خانما می‌خورن اما نمی‌دونم چه خواصی ...[/QUOTراحته .خیلی عالیه برای جوش خوردن زخم و درد پریودی و اینکه حتما باید روغن حیوانی و ادویه و زردچوبه داشته باشه تا خواص درمانی داشته باشه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه برات سخت نیست دستورشو بذار ممنون

۵ قاشق ارد الک کن بریز تو قابلمه با حرارت ملایم ۱۵ دقیقه تفت بده ادویه (کمی زردچوبه کمی پودر هل کمی پودر زنجبیل کمی پودر دارچین و کمی پودر زیره)اضافه کن به ارد و یکی دو دقیقه تفت بده بعد روغن حیوانی یا کره بزن جوری که ارد تو روغن باشه یکم تفت بده  دولیوان اب سرد دمای محیط به ارد اضافه کن  هم بزن زیرشو یکم زیاد کن چن دقیقه هم بزن  اولش انگار اب خالیه رو گاز ولی چن دقیقه بعد درست میشه به غظت میرسه بعد شکر یا نبات به انداره یی که دوست داری شیرین شه اضافه کن هم بزن  ته لیوان گلاب و زعفران دم کرده بزن در قابلمه رو ببند ۱۰ پونزده دقیقه با حرارت خیییلی ملایم دم بکشه و تمام

عاشق کاچیم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز