2777
2789

خوب نیست ، نرو ، 

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تصمیم گرفتم ب هرکسی ک میره پیش دعانویس یاقراره بره این حرفارو بگم

ببینید دوست صمیمی مادرم دعانویسع از اونا ک شاید درامدش ماهی بین پنجاه تا صدمیلیون باشه 

یا من دعا نویسایی میشناسم ک حتی ازگذشته اینده خبرداشتن یسریاشون

__

ولی همین دعاگرفتنا باعث شد بشدت تو زندگیم تاوان پس بدم

مثلا ب مادرم چندبار تهمت زدن ، یهو بابام از کار بیکار شد ، ازمون توشهر موقعیتای مختلف دزدی شد ، چندین مرتبه خودمو خانوادم مورد مرگ قرارگرفتیم ، بشدت ازهم متنفرشدیم همش خونمون دعوا بود ، پشت هم ضررای مالی میکردبم مثلا جارو برقیمون سوخت ب ماشینمون بی دلیل حمله کردن(واقعا بی دلیل بود جریانشوحال ندارم تعریف کنم) شاید صدپنجاه میلیون ضررکردیم ، هی پشت موبایل ازدست خانوادم میفتاد مجبورمیشدیم موبایلو درست کنیم یا عوضش کنیم و کلی چیزای دیگ

ک من فهمیدم اینا بخاطر سنگینی دعاست

توبه کردم ی سری از دعاهارو باطل کردم زندگیمون خیلی بهتر سد

حالا شایدفکرکنی رفتم طلسم گرفتم ک یکی بدبخت شه

ن برااین ک مثلا شبا زودبخوابم این چیزا

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

تصمیم گرفتم ب هرکسی ک میره پیش دعانویس یاقراره بره این حرفارو بگمببینید دوست صمیمی مادرم دعانویسع از ...

عزیزم! این پست مال یه خانم دیگه بود شما کپی کردی