2777
2789
عنوان

خانمایی که با همسرتون دوست بودید میشه لطف کنید بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 2705 بازدید | 164 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من اولش هی میخواست بهش پا بدم از هر دری وارد میشد من نمیزاشتم تا اینکه اومدند خاستگاری و من بهش جواب رد دادم سه بار هم اومدند

بعد از چند ماه پس تلاشهای فراوان با هم دوست شدیم سه ماهی ولی من هنوز بنا به دلایلی موافق خاستگاری نبودم که بی خبر از من اومدند😅

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

هنوز همسر نشده ولی خودش یمدت گفت شرایط اوکی بشه میامالانم میگه بیام من میگم زوده هنوز تو اون مرحله م ...

الهی خوشبخت بشین عزیزم

واسه منم همینو میگه.ولی من عجله دارم.

به نظرم هر چه زودتر رابطه جدی تر بشه قشنگ تره و بهتره

خودش بعد ۴ ماه دوستی به این نتیجه رسید که هدفش ازدواجه ولی ۸ سال طول کشید تا ازدواج کنیم 😂😂😂

دیگه خیلی گناه داشتید.خدایی ۸ سال انتظار سخته

خوشبخت ترین باسی عزیزم💓

بگو خاستگار دارم بخاطر تو همش رد میکردم اما الان خونوادم گیر دادن بهم یه خاستگار جدید اومده شرایطشم ...

اینا دیگه جواب نمیده ترفندای قدیمه😅

یهو دیدی گفت خوشبخت بشی من فعلا شرایطشو ندارم

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

الهی خوشبخت بشین عزیزمواسه منم همینو میگه.ولی من عجله دارم.به نظرم هر چه زودتر رابطه جدی تر بشه قشنگ ...

من خودم خونمون جای بدیه میخوام بعد اینکه خونمونو عوض کردیم بگم بهش وگرنه منم دوست دارم جدی بشه

تو ببین بیرون اینا زیاد نرو بگو اجازه نمیدن که اذیت بشه بیاد

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
برای من اینطوریه که برادر و خواهر بزگتر توی خونه دارم و اول اونا واجب هستن وگر نه از خداشه که اقدام ...

واقعاا.اخی اقا کاش همچین قانونی توو خونتون نبود

خب شاید یکیشون نخوان فعلا اردواج کنن.تکلیف چیه

خودش بعد ۴ ماه دوستی به این نتیجه رسید که هدفش ازدواجه ولی ۸ سال طول کشید تا ازدواج کنیم 😂😂😂

عزیزم شما با همون اقایی که توی تاپیکته ازدواج کردی ؟

این روزا میگذرن اما تو از این روزای لعنتی نگذر