2777
2789
عنوان

خانمایی که با همسرتون دوست بودید میشه لطف کنید بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 2705 بازدید | 164 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۴قصدشو داره ولی منتظر شرایطشیم.من توو خونه بابام نمیخوام بمونم☹🥺میگم یه چی بگم مثلا تاثیز گزار باشه ...

من والا سنتی بود 

ولی خب منطقی بشین باهاش حرف بزن بهش بگو ببین قصدش از رابطتون چیه ۴ سال زمان کمی نیس از همون اول ک رفتی تو رابطه اگ  قصد رفتن تو رابطه باهاش رو  هدف دار گفته بودی دیگ حرفات بهش بزن 

فقط 49 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن  ... اگ با نظرم مخالف بودی ودیگ چیزی نگفتم حوصله بحث باهات ندارم دلیل نمیشه جوابی واسه گفتن هم نداشته باشم....تیکر بارداری نیست 

شوهر من اولش هی میخواست بهش پا بدم از هر دری وارد میشد من نمیزاشتم تا اینکه اومدند خاستگاری و من بهش ...

افررررین😂😂دیگه خیلییی تلاش کردنو زرنگ بودن

واقعا افرین😂😂

بگو خاستگار دارم بخاطر تو همش رد میکردم اما الان خونوادم گیر دادن بهم یه خاستگار جدید اومده شرایطشم ...

قبلا اینطور خواستگار برام امد .من چندتا رو پشت سز هم رد کردم

بعدش دیگران شک کردن

الان چطوری به دروغ بگم خواسنگار دارم☹

اون وسطا با کسای دیگه حرف میزدی؟ مثلا به خودت فرصت بدی چون بخوای نخوای خب جوونی و هزار خواطر خواه

نه عزیزم من با همسرم مشکلی نداشتیم یعنی از لحاظ عاطفی اینا فوق العاده تامین بودم اخلاق و رفتارش عالی فقط ما از دو شهر مختلف بودیم و خانواده ها قبول نمیکردن سنمونم کم بود 

هیچ کس جز همسرم نمیتونست منو برای ازدواج مجاب کنه

نه عزیزم من با همسرم مشکلی نداشتیم یعنی از لحاظ عاطفی اینا فوق العاده تامین بودم اخلاق و رفتارش عالی ...

شما الان ازدواج کردین؟

من منظورم این بود وقتی دوست بودین ۸ سال ، طی این زمان با کسه دیگه هم تونستین ارتباط بگیرین؟ نظرت چیه

لایک ندوست😌🙆🏻♀️https://abzarek.ir/service-p/msg/2339664 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

من خودم خونمون جای بدیه میخوام بعد اینکه خونمونو عوض کردیم بگم بهش وگرنه منم دوست دارم جدی بشهتو ببی ...

الهی بزودی خونتون عوض کنید.بیان  عزیزدلم.اتفاق های قشنگ پیش روت باشه

مشکل اینه بیرونم زیاد نمیرم.یه ترفند دیگه بگوو🥲

یک ماه بود که دوست شده بودیم بهش گفتم اگه دوسم داری باید بیایی خاستگاری وگرنه من دیگه نمیتونم ادامه بدم اهل دوست پسر بازی نیستم و وقتشم ندارم اما خیلی دوست دارم 

گفت خانوادم نمیزارن با هم ازدواج کنیم و راضی نمیشن  منم گفتم پس باید خدا حافظی کنیم و براش آرزوی خوشبختی کردم و کادوی خدا حافظی هم خریدم براش و با گریه از هم جدا شدیم 

تا اینکه بعد از ۶ ماه برگشت با التماس و گفت تو دختر خوبی بودی و من می خوام فقط با تو باشم خانوادم در جریان گذاشتم و میخوان بیان خاستگاری 

گفت من فکر میکردم تو هم مثل دخترای دیگه که بهشون میگن خانوادم اجازه نمیدن برام صبر میکنی و با من دوست میمونی ولی دیدم سریع کات کردی و کلا رفتی و نه زنگ زدی و نه تماس  فهمیدم آدم من تویی و فقط میخوایی زندگی کنی با من  

و گفت هر کاری کردم نتونستم فراموشت کنم برگشت و خانوادش که راضی نبودن اومدن خاستگاری و ازدواج کردیم  البته خانوادش بعد از دیدنم عاشقم شدن 

شما الان ازدواج کردین؟من منظورم این بود وقتی دوست بودین ۸ سال ، طی این زمان با کسه دیگه هم تونستین ا ...

خب در طول اون ۸ سال رو گفتم 

من چندتا پیشنهاد داشتم حتی چند نفر ناشناس که حتی پیگیری نکردم کی‌ان خواستگارهای خیلی خوبی هم از لحاظ مالی داشتم 

ولی همسرم تو اون ۸ سال با من فوق العاده خوب بود که هیچ کس ابدا به چشمم نمیومد 

ببین من آدمی نیستم تو فامیل و خانواده از همسرم زیاد تعریف کنم یا استوری عاشقانه یکبار هم نذاشتم ولی تو اولین برخورد و حضور ما همه میفهمن علاقه همسرم چقدر زیاده بمن