2777
2789
عنوان

وای وای بچه های شما هم سر چیزای مزخرف دعوا میکنن😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 40 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اگه بهت بگم خونه ی ما ۲۴ ساعت(به جز ساعت خواب) جنگه باورت میشه؟؟؟

۱۰دقیقه است خونه ما آتش بسه،رفتم از تو باغچه یه ترکه آوردم گفت دعوا کردین میزنمتون

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

۱۰دقیقه است خونه ما آتش بسه،رفتم از تو باغچه یه ترکه آوردم گفت دعوا کردین میزنمتون

پسرن نه؟

من واقعا احساس میکنم دارم مریض میشم زیر بار این همه حرص و جوش .گاهی اوقات ضربان قلبم میره بالا دست و پاهام سست میشه.

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

نه زیاد دعوا نمیکنن اگر معنویت رو تو خونه بالا ببرید دعوا کم میشه

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

توجه نکن. منکه فعلا یه بچه دارم ولی با خواهرزادم به هم میفتن مدام تو سر و کله همدیگه میزنن. من همیشه میگم همدیگه رو بخورین فقط مامان مامان نکنین 🙈. هرکس بیاد گله و شکایت کنه با خودش دعوا میکنم

آره سر یه تیکه کاغذ زباله دعوا میکنن اعصاب نمیذارن برام

وای که نمیدونم چه جوری بهشون بفهمونم بس کنید

خدا نکنه من برم وسط 

یه کلمه بگم بس کن

میگه چرا به من میگی به اون نمیگی

منم بی اعصاب🤦‍♀️

یه مدته تصمیم گرفتم نرم بین دعواشون

ولی دارم میپکم الان

ووواااااای

وای که نمیدونم چه جوری بهشون بفهمونم بس کنیدخدا نکنه من برم وسط یه کلمه بگم بس کنمیگه چرا به من میگی ...

خدا بهمون صبر بده🤕🤕🤣

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

پسرن نه؟من واقعا احساس میکنم دارم مریض میشم زیر بار این همه حرص و جوش .گاهی اوقات ضربان قلبم میره با ...

نه کوچیکه دختره اتفاقا ازدیوار راست بالا میره،همین تازه که داشتم تایپ میکردم اومد بوسم کرد و آروم میخواست ترکه رو بدزده

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا