2777
2789
عنوان

من چیکار کنم با این معلم زبون نفهم

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 39 پست
فقط به ضرب کار کردن، قرص اعصاب خوردن و فعالیت های درسی و بازی با پسرم سر پا هستم. یه چیزی که یاد می ...

کدوم شهر هستی ؟ خیلی عجیبه واقعا، پسر شما نرماله ، حالا ممکنه اجتماعی ضعیف باشه ولی الان بچه کلاس پنجم هم دست ورزی ضعیف داره چه برسه کلاس اول 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شعرها رو می خونه با شاعرشون از حفظ می خونه. بعد یه بار برای معلمش فرستادم، می گه اینا برای من فایده ...

واااااای چه آدم نفهمی . عزیزم شما مادر بچه هستی دیگه نفرست اونجا تروخدا .آخه اصلا جای بچه اونجا نیست خودت آموزش بده هوش بچه ات بالاست نجاتش بده نزار توی روحیه بچه تاثیر بزاره ببرش کلاسهای دیگه کم کم با صبر و حوصله یهو به خودت میای می بینی همین بچه در آینده به جایی می رسه که خودت تعجب می کنی آینده اش روشنه اینارو با توجه به توضیحاتت میگم شک نکن 

کدوم شهر هستی ؟ خیلی عجیبه واقعا، پسر شما نرماله ، حالا ممکنه اجتماعی ضعیف باشه ولی الان بچه کلاس پن ...

اصفهان

دست ورزی چیزی هست که برای همه آدما جای تقویت داره. این همه کتاب رنگ آمیزی بزرگسالان هست. این همه هنر هست مثل پانچ دوزی، گلدوزی و .. دست ورزی اصلا چیز انتهایی نداره، همیشه باید تقویتش کرد. ولی نمی دونی چقدر پسر من نخ و مهره رو قشنگ انجام می ده. چقدر بازی هیا مونته سوری را کامل انجام می ده. با دستاش کتلت درست می کنه. سیب زمینی و تخم مرغ پخته پوست می کنه. رنده می کنه و ... ولی ولی ولی ولی ولی ولی ملعم و مسئول سنجش و ... می گن که باید جلوی ما همه این کارها رو بکنه و فیلم هم قبول ندارن. 

واااااای چه آدم نفهمی . عزیزم شما مادر بچه هستی دیگه نفرست اونجا تروخدا .آخه اصلا جای بچه اونجا نیست ...

همین الان هم در حد خودش به نظرم موفقه.

در کنار تمامی همسالانش واقعا اطلاعات عمومی بالایی داره، باورت می شه با کامپیوتر تایپ می کنه؟ 

اعداد رو با چوب خط و ... روی کاغذ یا با وسایل جمع و تفریق می کنه، بعد می زنه توی اکسل، ببینه درسته یا نه

باورت می شه؟ 

شما که جای خود این صحبت رو می کنین، مربی بازی درمانیش، روان شناسش ، مربی موسیقی همین حرف رو می زنن، ...

شک نکن اصلا فکر نکن این بچه مشکلی داره هوش و توانایی بالایی داره خودت از هوش بچه ات استفاده کن نفرست چند سال مدرسه .خودت آموزش بچه ات رو به عهده بگیر بفرست کلاسهایی که خودش دوست داره خدا وکیلی در حق این بچه ظلم شده

اصفهاندست ورزی چیزی هست که برای همه آدما جای تقویت داره. این همه کتاب رنگ آمیزی بزرگسالان هست. این ه ...

بیخیال بابا، نزار بچه بره استثنایی ،از لحاظ روحی آسیبش به نظرم بیشتره که استثنایی بره یا کلا نره، سعی کن دوست پیدا کنی برای بچت، بیاد خونه با هم بازی کنند کلاس زبان و... هم خوبه دیگه ، کلاس بازی و ورزش هم عالی هست از لحاظ ارتباطی برای بچه ها،

شک نکن اصلا فکر نکن این بچه مشکلی داره هوش و توانایی بالایی داره خودت از هوش بچه ات استفاده کن نفرست ...

ته ته ته اعماق دلم، می گم جواب بقیه رو چی بدم. 

الان کسی نمی دونه که اتیسم هست بچم، کسی نمی دونه چنین مدرسه ای می ره هیچی نمی دونه. ولی اگه باد به گوششون برسه، واقعا دشمن به شاد می شم. 

دیگه اگه ب فهمن مدرسه نمی ره دیگه هیچی... نمی دونم چی بگم. 

ته ته ته اعماق دلم، می گم جواب بقیه رو چی بدم. الان کسی نمی دونه که اتیسم هست بچم، کسی نمی دونه چنین ...

عزیز دلم ببرش کلاس خصوصی . سر تایم . بگو بچه ام رفته مدرسه. گور بابای حرف مردم. اصلا ضعف نشون نده بچه ات از همه بچه هایی که تا الان من می شناسم فراتره غم به دلت راه نده که خدای این بچه بزرگه