پسر من شش سالشه و باید کلاس اول باشه، ولی سنجش رد شد، از سه سالگی تشخیص اتیسم گرفت. من همه کلاس ها رو بردمش، همه کار براش کردم، دو سال مهد رفت. سنجش با مسئول سنجش همکاری نکرد و می خواست من پیشش باشم تا جواب سنجش رو بدم، و مسئول سنجش هم لج کرد و فرستادش اداره استثنایی. اون جا هم همین اتفاق افتاد.
پسر من پارسال توی مهد، هیچ مشکلی نداشت، کارنامه هاش همه خوب بود.
الان تمام نشانه ها و حروف رو می شناسه، تا حد خیلی زیادی می تونه بخونه، نوشتنش بد نیست. رنگ آمیزی خوبه، حفظیاتش عالیه، بشتر از 20 تا سوره قران بلده، شعرهای کتاب درسی رو خوب بلده. اینم بگم که من خودم به صورت آزاد، کتاب های کلاس اول رو براش خریدم و خودم با کمک معلم خصوصی عصرها بهش درس می دیم که از همسالاش عقب نمونه.
پسرم از اون موقع که شروع کرد بازی درمانی، انواع حیوونا رو می شناخت، همه مشاغل و میوه ها و ... رو توی سن سه سالگی می شناخت و هیچ مشکلی نداشت. مفاهیم کمتر و بیشتر و بزرگ و کوچیک و .. از همون موقع بلد بود. الان ریاضیش خیلی عالیه، تا ص 70 ریاضی اول پیش رفتیم به همراه کتاب خیلی سبز، راحت کاراش رو انجام می ده.
حالا معلم سر کلاس چی کار می کنه، بهشون تازه یاد داده که این گربه هست و این سگ، یعنی فقط یاد داده ه سگ و گربه، چون به خاطر این شرایط، این بچه توی حیطه بچه های کم توان قرار گرفته. معلم از اول مهر تا الان رنگ آبی را یاد داده، در حالی که پسرم از یک سال و نیمگی همه رنگ ها رو بلد بود. هرچی هم با معلم حرف بزنم می گه آموزش پرورش به ما گفته این کار رو بکنید.
به پسرم می گه باید بپری، پسرم هم لج می کنه می گه الکی نمی پرم مگه این جا ترامپولینه، بعد به من می گه نمی پره، پسرم رو بردم پارک یا روی تخت خودش، آهنگ گذاشت و جفت پا پرید، می گه نه قبول نیست باید جلوی من بپره. (مثل همون ماجرای سنجش). می گه باید 10 دقیقه روی حالت پلانک بمونه. می گه باید چهار دست و پا راه بره، هر حرفی هم که بزنم می گه آموزش و پرورش توی کتابش گفته که بچه باید این کار رو بکنه اونم جلوی معلم.
حالا مثلا من بگم که خوب جلوی معلم باید انجام بده، پس من فعالیتاش که خودم باهاش انجام می دم رو فیلم نگیرم، معلم می گه که باید مشارکت و همکاری داشته باشین.
این از این. از بقیه مهارت هاش مثل نوشتن یا مهارت های ریاضی و ... هم فیلم بگیرم و بفرستم می گه اینا رو برای من نفرستید. اینا به دردش نمی خوره!!!
یکی به من بگه من چیکار کنم.