2777
2789

سلام 

من یکسالی هست می نویسم بدون اینکه آموزش نویسندگی دیده باشم .

می تونید درباره مقدمات نویسندگی و تجربه هاتون توضیح بدید. 

در واقع میخوام با ی پیش آگاهی این مسیر رو شروع کنم ...

از کجا باید شروع کرد ؟

ا

بنده نویسنده ام

ببخشید کهکشان🥹 ببخشید ماه🌙🥹 ببخشید خورشید🌝ببخشید اسمان🥹 ببخشید ستاره ⭐🥹 ببخشید فضا💫☄🌓🥹 ولی اونیکه الان داره این متنو میخونه از همتون زیبا تره🙃🙃🙂🙂💜💕💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از بچگی میتونستم داستان بسازم هرچند داستان هام برای دیگران جالب نبود

رمان نویس نمیشه بهم گفت خیلی تقلید میکردم از کتاب ادبیات مدرسه و کارتون های تلویزیون 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

سلام چقدر خوب میشه راهنماییم کنید

ببنید اصلا چیز سختی نیس

لازمه فقط روزی نیم ساعت درباره تجربیات خودتون انشا نویسی کنید

بعد یک ماه که دستتون راه افتاد میتونید برای نوشتن یه داشتان خوب و ارائه ی اون از تشبیه ها استفاده کنین

پیشنهاد میکنم اول مجازی تو برنامه ها مثل من پخش کنید و بعد اگر میخواید کتابتون رو چاپ کنید

ببخشید کهکشان🥹 ببخشید ماه🌙🥹 ببخشید خورشید🌝ببخشید اسمان🥹 ببخشید ستاره ⭐🥹 ببخشید فضا💫☄🌓🥹 ولی اونیکه الان داره این متنو میخونه از همتون زیبا تره🙃🙃🙂🙂💜💕💖

ببنید اصلا چیز سختی نیسلازمه فقط روزی نیم ساعت درباره تجربیات خودتون انشا نویسی کنیدبعد یک ماه که دس ...

انجام دادم اینکارو 

تو تاپیکهای قبلم هست 

کافیه یک جمله بگید کلی ایده تو ذهن من میاد 

ولی برای چاپ نمی دونم چه مسیری رو برم ؟

انجام دادم اینکارو تو تاپیکهای قبلم هست کافیه یک جمله بگید کلی ایده تو ذهن من میاد ولی برای چاپ نمی ...

از مدیران انتشارات کمک بگیرید

توی انقلاب چند تا نمایندگی انشارات پیدا میکنید

از مدیران انتشارات کمک بگیریدتوی انقلاب چند تا نمایندگی انشارات پیدا میکنید

آخه من از کجا بدونم به این حد رسیدم یا نه ؟

کسی هست که قبل از این مرحله کارمو ارائه کنم و تایید یا رد کنه

آخه من از کجا بدونم به این حد رسیدم یا نه ؟کسی هست که قبل از این مرحله کارمو ارائه کنم و تایید یا رد ...

من داستانتونو خوندم خیلی خوب بود

همچی رعایت شده

فقط یمقدار طولانیشون کنید عالی میشه