2777
2789
عنوان

کراش

50 بازدید | 8 پست

بچه ها من کلا از هیچ پسری خوشم نمیاد مشکل از منه؟ جدیدا یه نفری هست که خیلی آقاس دلم میخواد بیشتر باهاش صحبت کنم ولی همکاریم

اصلا نمیدونم و بلد نیستم چه غلطی کنم خوشم نیومده ازش ها فقط میگم آقاس 

حس میکنم یه مشکلی دارم ملت رل زدن کات کردن اکس و نکس من کراش هم نمیتونم بزنم چرا هیچکی به دلم نمیشینه؟ 

الان با این آقا چه کنم؟ چه جوری بحث باز کنم؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ول کن تنهایی الان از همه چی بهتره اتفاقا بهتر که احساساتت خیلی روت تاثیر نمیزاره

اخه نمیشه همش درس درس درس کار کار کار که 

حالا هر کی من ببینه میگه وای چه مستقل ولی ته دلم یکی رو میخوام یه عشق واقعی نه رابطه های امروزی 

یه بار نزدیک بود خودم نابود کنم دستی دستی وارد رابطه نشده بودم پسره هی رو مخم راه می رفت زدم بلاک کردم 

بعضی وقتا میگم کاش همینجوری وارد. رابطه بشم بفهمم اینکه یکی دوستت داشته باشه یعنی چی و چه حسی داره

اخه نمیشه همش درس درس درس کار کار کار که حالا هر کی من ببینه میگه وای چه مستقل ولی ته دلم یکی رو میخ ...

اگه میخوای بفهمی یکی دوستت داشته باشه یعنی چی باید یکی رو پیدا کنی به طور واقعی واسه خودت دوستت داسته باشه که خب تو این جامعه سخت پیدا میشه ولی هست ایشالا یه خوبش رو پیدا میکنین و به پای هم خوشبخت میشین:)

اگه میخوای بفهمی یکی دوستت داشته باشه یعنی چی باید یکی رو پیدا کنی به طور واقعی واسه خودت دوستت داست ...

خب از کجا بفهمم یکی به طور واقعی خودم رو دوس داره؟ من خیلی خوب می تونم انرژی طرف مقابلم رو حس کنم اینکه نقش بازی کنه یا دروغ بگه رو می فهمم ولی نمی تونم اعتماد کنم 

از طرفی مشکل من ویژگی شخصیتی ام هستش چون دختر درون‌گرا و به شدت منطقی هستم تو جمع ها بحث سکوت می کنم اون لوندی رو ندارم  احساساتم رو خیلی سخت می تونم نشدن بدم از طرفی نمی دونم چطور بگم حس می کنم روحم برای دهه ۶۰ نه ۸۰ با اینکه خودم دهه ۸۰ ایم 

اما اونی که من می خوام اون تیپ رفتاری و شخصیتی که من می خوام اصلا نیست واقعا نیست وگرنه خب من آدمم چرا تا حالا از یه نفر خوشم نیومده خیلی عجیبه حداقل یه نفر باید تا حالا یه ذره به دلم می نشست بعضی وقت‌ها فکر می کنم باید برم پیش روانشناس 

نمی دونم شایدم رفتم