دکترتونم_خوشگلا مدیر استارتر عضویت: 1404/09/01 تعداد پست: 214 عنوان برای اینکه ریاضی رو قوی کنم 43 بازدید | 5 پست لطفا راهکار بدین کدوم دبیر بهتره و کدوم دوره دبیر از امروز ۱۴۰۴ /۹/۲ تا اخرین روز کنکور تاپیک درس خوندن میزنم که بشم دکتر تون خوشگلا مت اینجا توی بحثی شرکت نمیکنم و صرفا تاپیک هام همین مورده 1404/09/02 | 19:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیر_کاکایو50 عضویت: 1404/09/01 تعداد پست: 134 تازه شروع کردی؟ وضعیت پایت چطوره؟من خودم دارم شروع از مهر معین کرمی رو میبینم
دکترتونم_خوشگلا مدیر استارتر عضویت: 1404/09/01 تعداد پست: 214 تازه شروع کردی؟ وضعیت پایت چطوره؟ من خودم دارم شروع از مهر معین کرمی رو میبینم نه من از تابستون میخوندم ولی درست حسابی نه معینن کرمی دیدم خیلی آخه بد درس میاد متوجه نمیشدم از امروز ۱۴۰۴ /۹/۲ تا اخرین روز کنکور تاپیک درس خوندن میزنم که بشم دکتر تون خوشگلا مت اینجا توی بحثی شرکت نمیکنم و صرفا تاپیک هام همین مورده
شیر_کاکایو50 عضویت: 1404/09/01 تعداد پست: 134 نه من از تابستون میخوندم ولی درست حسابی نه معینن کرمی دیدم خیلی آخه بد درس میاد متوجه نمیشدم مهدی عزیزیم امتحان کن اونم خوبه
شیر_کاکایو50 عضویت: 1404/09/01 تعداد پست: 134 نه من از تابستون میخوندم ولی درست حسابی نه معینن کرمی دیدم خیلی آخه بد درس میاد متوجه نمیشدم میشه بپرسم منبع زیستت چیه؟
دکترتونم_خوشگلا مدیر استارتر عضویت: 1404/09/01 تعداد پست: 214 مهدی عزیزیم امتحان کن اونم خوبه ی چیزی که بشه تا اول دی تقربیا نصف مطالب پیش برد تابع معادله نا معادله مثلثات بخونن از امروز ۱۴۰۴ /۹/۲ تا اخرین روز کنکور تاپیک درس خوندن میزنم که بشم دکتر تون خوشگلا مت اینجا توی بحثی شرکت نمیکنم و صرفا تاپیک هام همین مورده
دکترتونم_خوشگلا مدیر استارتر عضویت: 1404/09/01 تعداد پست: 214 میشه بپرسم منبع زیستت چیه؟ زیست ای کیو دوره کاموا عظیمی از امروز ۱۴۰۴ /۹/۲ تا اخرین روز کنکور تاپیک درس خوندن میزنم که بشم دکتر تون خوشگلا مت اینجا توی بحثی شرکت نمیکنم و صرفا تاپیک هام همین مورده