2777
2789

از همان کودکی خیلی علاقه به روسری داشتم و از همان کودکی مبپوشیدم با اشتیاق لذیت ولی نماز نمیخوندم برایم سخت بود بزرگتر که شدم کلاس هفتم رفتم مدرسه دیگرر با دوستانی اشنا شدم که حجابشون مشکل داشت باشوم دوست شدم وخیلی فش نبدن منم ازشون فش یاد گرفتم و ذهنم منحرف شدا و همیشه سمت فکر های بد میرم و اصلا 

از درون کاملا تغییر کردم ولی حجابم نه البته در کلاس ریاضی بودم موهام از عبا بیرون امده یکی از دوستام گفت موهات موهات گفتم بهش ولش کم کن خلاثه روحیم عوض شد دوست داشتم اتفاقی رخ بد که بیشتر با جنس مخالم حرف بزنم. تعطیلات کلاس هشتم شد نمیدونم چی شد که یه رمان مذهبی شهدایی خوندم نمیدونم همینجوری گفتم خدایا منو به سمت نماز بیار باور نمیکنی همون روزش بی اختیار نماز خوندم بعد ها دیدم نماز شب خیلی فواید داره از خدا خواستم چون ادم ترسویی بودم از خدا خواستم ترسو برداره ازم و منو بکشونه سمت نماز شب اصلا وقتی یه روز اونو 

نمیخوندم گریم میگیره نمازمو با اشتیاق میخونم اصلا وقتی اسم خدارو میشنوم گریم میگیره تو نماز انقدر گریه میکردم بازم نمیدونم چطودی از شهدی خواستم برام دعا کنه و از خدا بخواهد من فکر بداز سرم بره همون روزش دیکه فکر نمیکردم انقدر خوشحال شدم انقدر گریستم سوره یاسین خیلی خوشم امد هروز در نماز مبخوننم تا حدی که حفظش کردم وهرجا میرم تو ذهنم میخونمش خلاصه وقتی نماز میخونم نمیدونم احساس امید ارامش گرما از درون قلبم انگار میاد حس میکردم خدا خییلی نزدیکم بهش انگار پیششم نمیدونم چطووری توصیف کنم اما رفتیم مدرسه کلاس نهم نمیدونم تاثیرش چی بود ولی کم کم نمازم بی احساس شده انگار بزور وقتی نماز شب میخونم دق میکنم حوصلخ ندارم اصلا گریم نمیگیره و خیلی وقتا به فکر اینم که چوندرس دارم ولش کنم ولی بزور ادامه میدم نمازم با بیحوصلگی بزور شده دیگه هبچ احساس نیس البته اینم بگم که قبلا اهنگ میخونم خیلی از خدا خواستم اهنگ از سرم برداره واقعا برداشت و ادامش دیگه حوصله خوندن سوره یاسین بزور البته همچی انجام میدم ولی بزور نمیدونم خیلی از خدا درخواست کردم مثل قبل بمونم ای کاش وقتیادم پاکی بودم جونم می گرفت من اون دنیا چه جوابی به خدا بدم من دوست دارم برم بهشت جاودان همیشه پیش خدا باشم حالا ول کن بهشتو من خدارو میخوام من همون احساس میخووام بخدا قلبم داره مچاله میشم نمیدونم چکار کردم نمیدونم تاثییر دوستامه که دوباره بزگشتم مدرسه اههههه قلبم درد میکنه نمیدونم خدارو میخوام 😪 اصلا روز به روز داره بدتر میشه داره حسم کم تر میشه دارم بیشتر به سمت گناه میرم گاهی هم ناخودآگاه اهنگ میخونم نمیدونم چطوری شدم خیلی یترسم بدتر شه ای کاش هیچ بنده ای چیزی که دارم میکشمو نکشه بخدا نمیدونم چگار کنم من خدارو میخوام من احساس قبلی میخوام لطفااا کمکم کنییید هر روز داره بدتر میشه میترسم مثل اول شم 

عزیزان تو رو خدا و قرآن هر کی پیاممو می بینه به این نیت ها دعام کنید واسم به اسم کاربریم آتیش گرفتم از غصه 😭😭.من هزار تا مشکل و گرفتاری دارم پدرم کتک میزنه و خسیس و بد دل و شکاکه و بددهن هست و من و خواهرمو به زور شوهر داد بدبخت کرد من و خواهرم طلاق به زور گرفتیم الانم بدبختیم😭

مادرم خیلی بدبخته و هزار تا بیماری از بس پدرم اذیتش کرده گرفته و من و خواهرم شغل درست و حسابی نداریم حتی تو پول شارژمون موندیم

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم دیگه و هیچ آدمی روی زمین در حق من و عزیزانم هیچ ظلم و بدی نکنه و خدا به مادرم سلامتی و عمر خیلی طولانی بده و من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا همین روزا نصیبمون شه و ازدواجای عالی کنیم 😭

مهربون لطفا و تو رو خدا دعا کن انشالله مشکل لق بودن دندونام و تحلیل رفتن لثه هام بدون نیاز به دکتر رفتن خوب شن و انشالله هیچ وقت نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه و پودر استخووان نداشته باشم و انشالله حتما همین روزا به آرزوم که عقده و حسرت شده واسم برسم و ارتودنسی قبل از جراحی فک دانشکده ی دولتی دندون پزشکی مرکز استانمون کنم و تابستون۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم 😭 و هزینه ارتودنسی و جراحی فکم همشون با هم زیر ۴۰ میلیون شن😭😭

تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم اصلا شل و ول و ساده و مظلوم و توسری خور و بدشانس و بدبخت نباشیم و اصلا من و عزیزانم رفتارمون جوری نباشه که کسی جرئت کنه بهمون بی احترامی کنه و هیچ کس نتونه زیر اب من و عزیزانم رو بزنه🥹🙏🙏 

و تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم و خاله هام و داداشام و مادرم و مادربزرگ(مادریم) و دختر خاله هام خیلی زرنگ و باهوش و خوش شانس و سالم و خوشبخت و موفق شیم و عمر خیلی طولانی کنیم و خوشحال و سربلند شیم😭😭.

و تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و زنعموهام و بچه های عمه هام و عموهام و شوهر سابقم و خانوادش و خونه دایی مادرم و اون خواستگارم و خانوادش که بله برونمون بهم خورد و اینایی که باهاشون کار میکنم تقاص همه‌ی ظلم هایی که در حق من و عزیزانم کردن همین روزا پس بدن😭....

شب قبل خواب زیارت عاشورا بخون عزیزم به نیت سلامتی آقا امام زمان و روشنی دلت

این تغییرات مختص سنت هست 

یه کلی بهت میدم همیشه یادت باشه

هر جا نا امید شدی از شیطان هست و هر جا امیدوار از خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایی عزیزم واقعا ناراحت شدم چقدر بد ولی خدا هست یارو یاورت به فکر امان زمان باشظهور میکنه عدلو برقرار میسازه چقدر دلم شکست از اینهاا واقعا نمیدونم‌چی بگم‌ولی برات دعا میکنم خییای برات دعا میکنم ببخشید اگه یادت انداختم به این موضوعات شرمنده لطفاا برا منم دعا کنید بهتر از قبل بشه رابطم با خدا

شب قبل خواب زیارت عاشورا بخون عزیزم به نیت سلامتی آقا امام زمان و روشنی دلتاین تغییرات مختص سنت هست ...

ممنون عزیزم بابت پست حتما عمل میکنم بهش ممنون

وایی عزیزم واقعا ناراحت شدم چقدر بد ولی خدا هست یارو یاورت به فکر امان زمان باشظهور میکنه عدلو برقرا ...

سلام عزیزم شما دلت پاکه برام از ته قلبت دعا کن اسمم فرشته هست دعا کن خدا و خانوم حضرت فاطمه زهرا(س) برام معجزه کنن و زودتر حامله بشم بچه دار بشیم و البته قبلش برای سلامتی و ظهور آقا مولا امام زمان(عج) و سلامتی و حاجت روایی و خوشبختی خودتون و همه بنده های خدا و بعد برای حاجت روایی چیزایی که من تو قلبم از خدا میخوام بهشون برسم حامله بشم و چندتا درخوتست دیگه که دارم بهشون برسم عزیزم

سلام عزیزم شما دلت پاکه برام از ته قلبت دعا کن اسمم فرشته هست دعا کن خدا و خانوم حضرت فاطمه زهرا(س) ...

سلام عزیزم چه اسم قشنگی دارید انشالله نماز شب که خوندم خیلی برات دعا میکنم ولی حتما حکمتی داره  هیچی وزور از خدا نخواخیم موفق باشی انشالله خبر خوب حاملگی بشنوی عزیزمی

سلام عزیزم چه اسم قشنگی دارید انشالله نماز شب که خوندم خیلی برات دعا میکنم ولی حتما حکمتی داره هیچی ...

شما برام دعا کنید زودتر حامله بش و بچه های صالح و سالم خدا نصیبمون کنه عزیزم 

شما برام دعا کنید زودتر حامله بش و بچه های صالح و سالم خدا نصیبمون کنه عزیزم

انشالالله 

یه روزی میرسه که برات روز مادر میگیرن و بغلت میکنن امیدوار باش خدا هواسش به ما هست

چقدر درکت میکنم عزیزم منم تقریبا مشابه همین اتفاق برام افتاد .

ولی اینا همه کار شیطانه داره کاری مبکنه دور بشی از مسیر درست. اینجاست که باید با نفست مقابله کنی . انتظار نداشته باش یه شبه مثل قبل بشی . باید کم کم تلاش کنی. نمازات هرجور شده سعی کن اول وقت بخونی استغفار زیاد کن . زیارت عاشورا بخون. با امام زمان دزد دل کن. و یه نکته مهم بهت میگم خیلی کارسازه ابنکه امام حسین کشتی نجاته هرجور شده تو تک تک لحظات متوسل شو به ایشون. اگر تونشتی هر هفته برو روضه هفتگی . یا بجای اهنگ سغی کن مداخی گوش کنی این نظر منه حتی ابن مداحی گوش دادن خیلی تاثیز داره

نماز شب دوست داشتی بخونی حال نداستی نهایت قبل خواب دو رکعت نماز مث نماز صبح بخون به نیت نماز شب.

مطمعن باش همبنکه دلت برای اون زمانت تنگ شده خداخیلی دوست داشته و دلت خیلی پاکه. منم ذعاکن عاقبت بخیربشم🥺جمعه ها غسل جمعه و غسل پاکی انجام بده.

توی این مسیر خیلی بابد سرسخت باشی چون مسیر سختی و نیاز هست بشدت با نفست مقابله کنی. سعی کن کم کم گناهاتو کم کنی

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/