خانمخونم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 2281 عنوان دلم حال وهوای دهه هشتادو میخواد 🥲 59 بازدید | 5 پست بنظرم همه چیز چرت شده بد شده هیچ چیزی جذابیت نداره یا آب وهوام آرزومونه🥲🥲🥲🥲 یعنی میشه یزمانی درست بشه آرزو میکنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ میزنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 1404/09/02 | 18:45 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 5534 آخ گفتی 🤧 ❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....
خانمخونم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 2281 منم مخصوصا که بی غیرتی هم بیدادمیکنه🥺 خیلی هیچی سر جاش نیست آرزو میکنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ میزنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏
آندیا_andiya عضویت: 1404/08/12 تعداد پست: 11 واقعا این سال خیلی مسخرس همه چی لبوبو. چسی.... حتی خشک شدن خیلی از سد ها و دریاچه ارومیه.و.. کمبود منابع جنگ و... ولی دهه هشتاد دغدغه مردم چیزهای کوچک ترین بود🥲😞😔
خانمخونم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 2281 واقعا این سال خیلی مسخرس همه چی لبوبو. چسی.... حتی خشک شدن خیلی از سد ها و دریاچه ارومیه.و.. کمبود م ... من متنفرم از امسال لعنت بهش آرزو میکنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ میزنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏