2789

یه پیج تو روبیکا به اسم مزون هرمس چهار میلیون از خودم فقط . بلاکم کرد .شکایت کردم بی نتیجه

اگه شما هم موردی سراغ دارین بگین اطلاع رسانی بشه سر بقیه ک ل آه نره.

برای تشکر از خدایی که اینهمه لطافت زیبایی ومهربونی رو در وجود مازنها قرار داده به کلامش گوش کنیم.با یقین به اینکه مهربونترین به ما خودشه.خودمونو بسپریم به کلام نورانی خدا در سوره نور اونجا که می فرماید به زنان مومنه بگو چشمان خود را فرو ببندند وپاکدامنی بورزندوزیورهای خودراآشکارنسازندمگرآنچه از آنهاطبعا پیداست وروسری خودرابر سینه خویش فرو اندازند.آیه ۳۱ سوره نور

پیج هدهد 

دو تومن دادم یه بارونی فرستاد که کاملا جنسش مثل کیسه زباله بود

دایرکت دادم بلاکم کرد

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فکر کنم روبیکا از همه جا بی در وپیکر تر باشه

برای تشکر از خدایی که اینهمه لطافت زیبایی ومهربونی رو در وجود مازنها قرار داده به کلامش گوش کنیم.با یقین به اینکه مهربونترین به ما خودشه.خودمونو بسپریم به کلام نورانی خدا در سوره نور اونجا که می فرماید به زنان مومنه بگو چشمان خود را فرو ببندند وپاکدامنی بورزندوزیورهای خودراآشکارنسازندمگرآنچه از آنهاطبعا پیداست وروسری خودرابر سینه خویش فرو اندازند.آیه ۳۱ سوره نور

پیج هدهد دو تومن دادم یه بارونی فرستاد که کاملا جنسش مثل کیسه زباله بوددایرکت دادم بلاکم کرد

کدوم پیام‌رسان

حداقل یه چیزی فرستاد مال من که هیچی

کدوم پیام‌رسانحداقل یه چیزی فرستاد مال من که هیچی

اینستا

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند