2777
2789

همش هی دستتو بگیر خرج نکن ی وقت از اون ور کم نیاری

صبح تا شب هر روز هفته تکراری 

چ زندگیه ساختن برا مردم چرا بعضیا مغز ندارن نمیبینن این چیزا رو چ وضع کشوره بخدا تو سومالی زندگی بهتر از اینجاست چرا خدا کاری نمیکنه گناه ما چیه زندگی فقط واسه ی درصد ایرانه بقیه باید بسوزن و بسازن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هر روز میبینم و زجر میکشم ، از بهم فشردگی آدما تو اتوبوس گرفته تا سلف سلف و دانشگاهو ، استادا و ه ...

امیدی نمونده برا کسی ب چی آخه ب آینده ای ک میدونیم قرار نیس بهتر شه؟ کل کشور شده فساد و آلودگی و بی عدالتی و مریضی و  .. هووفف

کشورای دیگ روز ب روز پیشرفت، هیجان، هرچی دلشون بخواد می‌خرن راحت ما حسرت ی گوشی خوب مونده تو دلمون 

استارتر مرسی که این تاپیکو زدی

همش فکر میکردم من تنها این مشکلو دارم واقعا دارم روانی میشم دیگه، هیچ کاری هم ازم برنمیاد

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.
خدا خودش گفته که من سرنوشت هیچ ملتی رو تغییر نمی‌دم مگر اینکه خودشون تغییر بدنخودمونم که یه ملت بی ب ...

مردم اینجوری شدن هر بلایی بیاد سرشون دیگ براشون مهم نیس نمیدونم تا کی میخوان اینجوری ادامه بدن بخدا ما هم جوونیم دلمون تفریح میخواد مردیم از اینهمه فشار و نگرانی 

استارتر مرسی که این تاپیکو زدیهمش فکر میکردم من تنها این مشکلو دارم واقعا دارم روانی میشم دیگه، هیچ ...

وقتی همه سرشون رو عین کبک کردن زیر برف و به هر چیزی قانعن چ کاری از ما بر میاد ی کاری کردن حتی از نداری حاضرن گوشت تن همو بخورن اما ی ذره ب خودشون تکون ندن معترض شن 

چ گناهی داریم با این جماعت