2777
2789
عنوان

مامانايي كه بچه هاشون پيش دبستاني هستند

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 21 پست
خيلييي سخته مدرسه انتخاب كردن يكي ميگه دولتي خوبه يكي ميگه غير انتفاعي البته من امروز زنگ زدم غير ان ...

اوه چه خبره .ببین به نظرم دولتی چون تعداد بچه ها زیادتر هستش معلم به اندازه غیرانتفاعی نمیتونه وقت صرف بچه ها کنه  حساب کن زنگ چهل و پنج دقیقه سی تاشاگرد هرکدوم چند دقیقه سهمشون میشه همین قدر که برسه درس بده حالا دفتر مشق وسرمشق و کتاب کارهاو....همه هست  

التماس دعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه چه خبره .ببین به نظرم دولتی چون تعداد بچه ها زیادتر هستش معلم به اندازه غیرانتفاعی نمیتونه وقت ص ...

عزیزم الان غیرانتفاعی هاهم کم نیستن توهمسایگی ماکلاس سی نفره هست خوب این غیرپول دادن چه امتیازی داره به نظرمن اگه مدرسه ای که می خوای بزاری پیش داره همونجا بزار کلی بچت جلومی افته بعدپیش ومهدبچه رواجتماعی می کنه

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
نه سال دیگه باید بره 

متولد مهر ماه نه ها

متولد خرداده

منظورم اینه که مهر ماه باید شروع بشه پیش دبستانی؟

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.