2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی بعد عید میخوای بفروشی؟ خوب اونا اجرت دارن طلا هم که قیمتش بالاتر بره تو همون قیمتی که خریدی فوق ...

چون من اطلاع آنچنانی تو خرید طلا ندارم، حالا فرقی نمیکنه ممکنه من قبل عید بفروشم. گرم بالاتر یعنی گرونتر بخرم به نفعمه؟ طلای بدون اجرت چی سود نمیکنم به نظرتون اگه با همین مبلغ پایین زیر پنج میلیون بخوام هزینه کنم؟

چون من اطلاع آنچنانی تو خرید طلا ندارم، حالا فرقی نمیکنه ممکنه من قبل عید بفروشم. گرم بالاتر یعنی گر ...

عزیزم وقتی یه طلای ۵ ملیونی بخوای بخری یعنی نیم گرمه بعد برا همون نیم گرم اجرت میزارن شما هر چی چیز سنگین تر برداری بهتره دیگه یبار اجرت میدی و هرچی مدت زمان بیشتری طلا رو نگه داری بیشتر بهت سود میده مثلا یکسال خوبه...طلای دست دوم بخر با اجرت زیر ۵ درصد مثلا فک نکنم بدون اجرت بدن بهت

عزیزم وقتی یه طلای ۵ ملیونی بخوای بخری یعنی نیم گرمه بعد برا همون نیم گرم اجرت میزارن شما هر چی چیز ...

فکر کنم طلای دست دوم بخرم بهتره برام اینجوری ممکنه سود کنم با اجرت کم

فکر کنم طلای دست دوم بخرم بهتره برام اینجوری ممکنه سود کنم با اجرت کم

اره اگه با انصاف باشن ۳ درصد هم میتونی بگیری ولی سعی کن پول بیشتری بدی با طلای کم خوب سود کمی هم گیرت میاد ولی گرم زیاد سودشم زیاده