2777
2789
عنوان

تازه خلاص شدم بودم بازم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میدونم شامپوشو گرفتم ولی نتیجه ای ندیدم

فکر کنم بعد از شامپو باید بازم بگردی تو سرش هر چی میبنیو جدا کنی و برای اطمینان یبار دیگه هم شامپو بزنی وسایل و لوازمشم بشور حتما شاید تو اطرافش هست هنوز 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

اول بشین تمام موهاشو قشنگ بگرد تمام رشکارو جدا کن بریز دور بعدم اسفند آسیاب کن بریز رو قوری مثل چای دم بکشه بعد بریز رو کل موهاش و پلاستیک بکش شب بزار صبح بشور رختخوابارم و لباساشو بشور بنداز افتاب

الهی گاهی نگاهی😊☺
شوهرم نمیذاره کوتاه کنم.راستی سس مایونز رو چطوری بزنم نتیجه بخشه؟؟؟

اره مثل شامپو همه مو رو بزن یکمم بذار بمونه

فقر که از در خونه بیاد تو ایمان از پنجره میره بیرون. خدایا فقر رو تو هیچ خونه ایی راه نده😔😔😔
سیر له کن بزن موهاش بعد نیم ساعت بشور 

خب سیر به مو بخوره پوست سرو میسوزونه 

شاید حساسیت پیدا کنه این چه راهکاریه اخه🤣😂😂😂

👨‍👩‍👦‍👦💫شایان💕شوان 💫👨‍👩‍👦‍👦

ببین هیچی مثل سس مایونزنیست تمام موهاشوسس بزن بعدکلاه پلاستیکی بپوشون چندساعت باشه حداقل ۶ ساعت .تخم شپش هاخفه میشن وقتی دکسیژن بهشون نمیرسه بعدببرش حموم باشونه ریزشونه کن ویاسرکه سفیدبشوریک هفته ادامه بده ریشه کن میشه ملافه ورویه متکاوپتوهاتم بشور

مردمی که به بهشت ایمان دارند,,,,ولی عجیب ازمرگ می ترسند.......!,اینجاپراست ازدستهایی که خسته نمی شوندازنگه داشتن نقاب.....!فریدون فرخزاد......... وقتی مروجین مذهبی به سرزمین ماآمدنددردستشان کتاب مقدس داشتندومازمینهایمان راداشتیم. پنجاه سال بعدماکتاب مقدس دردست داشتیم وآنهازمینهای مارا.جوموکنیاتا
چطوری؟چندتا؟موهاش بوی سیر نگیره.اخه نمیخوام شوهرم بفهمه

من چند وقت پیش تو کانال تل خوندم نسبت به حجم مو بزن ولی سر  پسرم افتاده بود با آرد خمیر درست کردم یه ساعت موند شستم دیگه آثاری از شپش ندیدم

تلخی رو تو خوب بلدی شیرین بودن کارتونیست💜

شامپوزیادواسه بچه هامناسب نیست اینودکتربه همسایه مون گفته بودبااینکه استفاده کردوایه دخترش .اماشپش هامقاوم شدن باسس مایونزموفق شد

مردمی که به بهشت ایمان دارند,,,,ولی عجیب ازمرگ می ترسند.......!,اینجاپراست ازدستهایی که خسته نمی شوندازنگه داشتن نقاب.....!فریدون فرخزاد......... وقتی مروجین مذهبی به سرزمین ماآمدنددردستشان کتاب مقدس داشتندومازمینهایمان راداشتیم. پنجاه سال بعدماکتاب مقدس دردست داشتیم وآنهازمینهای مارا.جوموکنیاتا

روغن زیتون،موهای دختر من بلنده تا کمرش با روغن زیتون شکر خدا عالی جواب داد و کلا از بین رفت

سلام حضرت باران💗سلاام قرص قمر💗زمین که لطفی ندارد! از آسمان چه خبر؟ اللهم عجل لولیک فرج