سر دختر دوسالم شپش افتاده تابستون اینطوری شد وقتی رفتیم شهرستان.با یه عذابی اون موقع تمیز کردم موهاشو ولی امروز اتفاقی تو سرش یه دونه دیدم تو رو خدا کمکم کنید دارم افسردگی میگیرم
فکر کنم بعد از شامپو باید بازم بگردی تو سرش هر چی میبنیو جدا کنی و برای اطمینان یبار دیگه هم شامپو بزنی وسایل و لوازمشم بشور حتما شاید تو اطرافش هست هنوز
کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
اول بشین تمام موهاشو قشنگ بگرد تمام رشکارو جدا کن بریز دور بعدم اسفند آسیاب کن بریز رو قوری مثل چای دم بکشه بعد بریز رو کل موهاش و پلاستیک بکش شب بزار صبح بشور رختخوابارم و لباساشو بشور بنداز افتاب
مردمی که به بهشت ایمان دارند,,,,ولی عجیب ازمرگ می ترسند.......!,اینجاپراست ازدستهایی که خسته نمی شوندازنگه داشتن نقاب.....!فریدون فرخزاد......... وقتی مروجین مذهبی به سرزمین ماآمدنددردستشان کتاب مقدس داشتندومازمینهایمان راداشتیم. پنجاه سال بعدماکتاب مقدس دردست داشتیم وآنهازمینهای مارا.جوموکنیاتا
شامپوزیادواسه بچه هامناسب نیست اینودکتربه همسایه مون گفته بودبااینکه استفاده کردوایه دخترش .اماشپش هامقاوم شدن باسس مایونزموفق شد
مردمی که به بهشت ایمان دارند,,,,ولی عجیب ازمرگ می ترسند.......!,اینجاپراست ازدستهایی که خسته نمی شوندازنگه داشتن نقاب.....!فریدون فرخزاد......... وقتی مروجین مذهبی به سرزمین ماآمدنددردستشان کتاب مقدس داشتندومازمینهایمان راداشتیم. پنجاه سال بعدماکتاب مقدس دردست داشتیم وآنهازمینهای مارا.جوموکنیاتا