2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسپری خوش بو کننده هوا، زود به زود خالی کردن سطل زباله، شنیدم اگه یه دستمال رو خیس کنی و بهش وانیل بزنی و بذاری روی شوفاژ یا بخاری خونه بوی خوبی میگیره

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
عود روشن کنوانیل بریز تو آب بزار بجوشه خیلی بوش خوبهاز این خوشبو کننده ها ی توی شیشه هست یه چوب میره ...

بسری عود هست بوی وانیل میده اونا هم خیلی خوبه

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
خودت همه اینکارارو میکنی؟؟ یوموش خودت استفاده میکنی؟ قیمتش چقده

بله ۱۷ ساله.

همه عاشق خونه من هستند.

من همه سرویس هاک داخلش خوشبو کننده ایفل و شمع عطری هست.

یوموش هم نرم کننده هم اسپری رو مصرف مکینم چندساله.

خاطرم نیست اخرین بار چندخریدم سرچ کنی میاد

💕

بله ۱۷ ساله.همه عاشق خونه من هستند.من همه سرویس هاک داخلش خوشبو کننده ایفل و شمع عطری هست.یوموش هم ن ...

خوشبو کننده همین ایفل و اینا ک داخلشون عود میذارن و قیمت کردم فک کنم۷۰۰ بودن گفتن ی ماهه تموم میشه 

گرون بود نگرفتم خودتم این قیمتی میگیری؟؟ 

شمع عطری چجوریه یعنی روشن میکنی همیشه

خوشبو کننده همین ایفل و اینا ک داخلشون عود میذارن و قیمت کردم فک کنم۷۰۰ بودن گفتن ی ماهه تموم میشه گ ...

ایفل اصل اره هیمن قیمته.

ولی هستن مارکای دیگه.ایرانم زده قیمت کمتر.

شمع با رایحه های مختلف هست

وقتی مسوزه بوش توی فضا میپیچه و میمونه.

کاا شمع روزی یکبار روشن میکنم توی خونه برای انرژی مثبت.

توی سرویس هم هربار تمیز کمم

چنددفیقه روشن میکمم یا مهمان بیاد

💕

یوموش کدوم رنگشو میخری؟ بوش میمونه توخونه؟

همه رنگاشو نست کردم

خودم ارکیده رو دوست دارم اونکه بنفشه

ولی ابی و نارنجیشو همسرم بیشتر دوست داره.

گفتم دیگه باید خونت تمیر باشه

همه وسایل بوی نا ندن و تمیرز باش

این بوش میونه

💕