2777
2789
عنوان

جلوی یک دعواای بزرگ رو گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 86 پست
الهی بگردم چقد توانا و زن کاملی هسی ک میتونی باهاشون باشیحالا واقعا میریرد؟

قربونت عزیزم

آره میریم ،شوهرم به مستاجرمون زنگ زد گفت دیگه قراردادتو تمدید نمیکنم باید بلند شی،دو ماه دیگه قرار دادش تموم میشه

واسم دعا کن این دو ماه زودتر تموم بشه

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت عزیزمآره میریم ،شوهرم به مستاجرمون زنگ زد گفت دیگه قراردادتو تمدید نمیکنم باید بلند شی،دو ماه ...

الهی ک ب خوووشی زندگی کنی عزیزم . سایه نحس و بدی روتون نباشه. راز باشه زندگیت 

کسی رو از کارات مطلع نکن

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
ایشالا از غصه دق کنه ولی از من به شما نصیحت به اینا زیاد خوشی هاتونو نشون ندین.بعضیاشون به افسردگی ب ...

همون ازش بعید نیست زنیکه 

منم بهش هیچی نمیگم این لباسه خیلی رفت تو اعصابم خیلی بهم برخورد تو صورته من تند گفت میخوای چی کنی با ماشین میری میای دیگه 

این بهم برخورد جوابشو دادم وگرنه همون نمیگم چیزی 

از تصورش که رفته یه گوشه نشسته کلی خنده ام گرفت 😂😂😂

مال منم اینجوریه خواهر

میره ی گودوشه بعد یهو میاد

دوباره عصبیت میکنه 

تو جواب نمیدی

شوهرت جواب میده

بعد میره دوباره گوشه

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
کاش پایدار باشهفکنم تمرین کنم حله

ایشاللهههه

ماشااللههه

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

وااااا خب چرا برای دخترش می‌خره ذوق میکنهدخترش یدونه گرفته بود رفته بود جلو عین ندید بدیدا تبرک میگف ...

طرز فکرشون اینکه پسرشون خرج کنه تو زحمت میوفته ولی داماد خرج کنه از زرنگیِ دخترشونه

یه سریا دست خودشون نیست حالا خرید خونه رو کار ندارم اونو حق نداره ولی بقیه چیزا رو به نظرم بهش نشون ندید و نگید بهتره

خودم تجربه دارم سر این میگم

ما یه فامیل داریم این بنده خدا هر چی میخره میاره به مادرم نشون میده و با اب و تاب تعریف میکنه و میگه برای زنم هر کاری میکنم 

ولی در اصل خیلی جاها نشون دادن به زندگی ما حسادت میکنن و با این کارشون حرص مارو میخوان در بیارن

بعد مادر من (دقیقا حرفی که بهت زدم که دست خودش نیست )هم یکم حسادت میکنه (با اینکه ما شرایط مالیمون چندبرابر از اونا بهتره) هم ناراحت میشه میگه این بنده خدا نیاز واجب داره که خونه اش رو بزرگ تر کنه و پولشو میده به چرت و پرت 

سر همین گفتم بهش نشون ندید خیلیا دست خودشون نیست  .باز مادر من اون لحظه واکنش نشون نمیده اما تنها که میشیم و دردل میکنه میفهمم که ناراحت شده 

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

الهی ک ب خوووشی زندگی کنی عزیزم . سایه نحس و بدی روتون نباشه. راز باشه زندگیت کسی رو از کارات مطلع ن ...

ممنون عزیزم، بدترین چیز زندگیم همینه که پدرشوهرم و مادرشوهرم حتی ساعت خوابم رو هم به جاریم اطلاع میدن

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
مال منم اینجوریه خواهرمیره ی گودوشه بعد یهو میاددوباره عصبیت میکنه تو جواب نمیدیشوهرت جواب میدهبعد م ...

خوبه تو شوهرت جواب میده ، من شوهرم پشتش درمیاد ، من افسرده میشم 

ممنون عزیزم، بدترین چیز زندگیم همینه که پدرشوهرم و مادرشوهرم حتی ساعت خوابم رو هم به جاریم اطلاع مید ...

بزار بگن تا بترکن

تو ک چیزی ازت کم نمیشه گلم

خدا هوای هممونو داره

کارماهم هست جواب میدن

تهش قشنگه

خوبه تو شوهرت جواب میده ، من شوهرم پشتش درمیاد ، من افسرده میشم

تازگیاااا ک لال شدم جواب میده

وگرن اول اون شاهزادش بود

شوهر من هروقت ننش به من حرفی بزنه کر و لال مادرزاد میشه ، من اگه حرفی بزنم ، گوشش و زبونش به کار میف ...

ارا چراااا اینجورین

ترسوووو ننه ان