2777
2789

من ده تومن مونده از حقوقم 

میخوام برا خونوادم خرج کنم مردم ازبس اعصابم خوردهههه 

چون وضع مالی درستی ندارن زیاددد و مراسم مهمی دارم( من همیشه کم و بیش برا خونوادم خرج میکنم اونا کم برام خرج نکردن) 

الان میگم اگ بازم ب پول نیازداشتم اون پولی ک کنار گذاشتم ( ۵ تومنن) اونارم ببرم و فکرمو‌راحت کنم؟؟ هم برا خودم نیازدارم هم برا داداشام میخام بخرم 

ی حس عذاب وجدان مسخره ای هم میاد سراغم ک همه پولاتو خرج نکن و... 

ولی هرماه برام همینقد واریز میشه حقوق 

خواهش میکنم نظراتتونو بگید ک فکرای مسخره مثل خوره افتاده ب جونم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه عزیزم متاهلم چرا

خیلیم عالی

اگه همسرتون جدا از حقوقتون به شما پول میده 

یه مقداری نگه دارین چون الان اول ماهه معلوم نیس تا آخر ماه چی پیش میاد

برای خانوادتون هم در حد توانتون خرج کنین اما خب نمیخواد عذاب وجدان داشته باشین شما به اندازه خودتون کمکشون میکنین

ولی درکل پیشنهادم اینه همه پولتونو یهویی خرج نکنین یکم جدا برای خودتون نگه دارین

ماه های دیگه خرد خرد برای هرکدوم یه چیزی بخرین که خودتونم خوشحال باشین

خیلیم عالیاگه همسرتون جدا از حقوقتون به شما پول میده یه مقداری نگه دارین چون الان اول ماهه معلوم نیس ...

ن من الان مسئله م عروسیه 

مراسم مهمیه براهممون 

حال خوب اون لحظه برام خیلی مهمتره پولیه ک تو کارت نگه داشتم 

خودمو صفر هم بکنم مشکلی ندارم چون عروسی اخر ماهه و لعد دوسه روزش حقوق میدن و شوهرم نیازداشتع باشم بم میده 

ولی اخه حس مسخره ای میاد سراغم ک پول خرج نکن و فلان نکن 

ولی خب وقتی ببینم خونوادم خوشحال نیستن اعصابم بهم میریزه 

خیلیم عالیاگه همسرتون جدا از حقوقتون به شما پول میده یه مقداری نگه دارین چون الان اول ماهه معلوم نیس ...

کوچیکم هستن بزرگترین داداشم سوم راهنماییه 

اگه کارمیکردن اینقدر فکرم درگیرشون نمیشد 

کاش بزرگ تر بشه بره یرکار کمک دست خانواده م باشه من اینقدر فکرم درگیرشون نباشه 

ن من الان مسئله م عروسیه مراسم مهمیه براهممون حال خوب اون لحظه برام خیلی مهمتره پولیه ک تو کارت نگه ...

عروسی خودتون یا فامیل نزدیک؟ 

اگه خودتون هستین یا مثلا خواهری چیزی که نزدیکه پس اشکالی نداره چون عروسی مهمیه باید توش بدرخشید به هرحال کلی فامیل از راه دور میان و تصویری که از شما میبینن توی ذهنشون میمونه تا سال ها

با این حساب به نظرم اشکالی نداره این ماه رو خرج کن ایشالا از ماه های بعدی پس انداز داشته باش

عروسی خودتون یا فامیل نزدیک؟ اگه خودتون هستین یا مثلا خواهری چیزی که نزدیکه پس اشکالی نداره چون عروس ...

دوستم بم میگه تو همیشه قسمت منفیه قضیه رو میبینی 

بم میگه اینطورم فکرکن ک خداروشکر کارمیکنم مستقلم دستم تو جیب خودمع میتونم کمک خانواده م بدم بهترین لباسارو داداشام بپوشن احساس کمبود نکنن